مشاوره حقوقی رایگان - ترک منزل پدری از لحاظ قانونی برای دختر رشیده

سلام وقت خوش:
دختری 28 ساله و دانشجوی کارشناسی ارشد روانشناسی،مجرد و باکره هستم.
شاغل نیستم و بیمه ندارم،اما از پس زندگی خودم برمیام و کمی پس انداز دارم.
با توجه به مشکلات خانوادگی و نداشتن آرامش و روحیه سالم در منزل،از لحاظ قانونی و شرعی میتونم از خانوادم جدا بشم و برای خودم جدا خونه بگیرم و مشغول به کار بشم؟

پاسخ ها :

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

بله شما به سن قانونی رسیده اید می توانید اقدام کنید

مرصاد پوراعتضاد

جناب آقای مرصاد پوراعتضاد :

سلام،وقت بخیر
شما به سن قانونی رسیده اید و می‌توانید آزادانه برای زندگی خود تصمیم بگیرید و مستقل باشید و هیچ کس نمی‌تواند مانع شما شود.

فرشته نوری

سرکار خانم فرشته نوری :

بله می توانید. از 18 سالگی با رسیدن به سن رشد از نظر قانونی می توانید مستقل زندگی کنید.

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام بله از لحاظ قانونی شما میتوانید جداگانه زندگی نمایید

پوریا مجیدیانی

جناب آقای پوریا مجیدیانی:

شما از نظر قانونی بالغ محسوب می شوید و می توانید مستقل از خانواده زندگی کنید

علی کشاورز

جناب آقای علی کشاورز :

از نظر قانونی هیچ مشکلی نیست به شرطی که مشکلات بعدی بوجود نیاد

محمد سلیمی افشارجقی

جناب آقای محمد سلیمی افشارجقی :

با سلام
هر چند در خانواده ایرانی عرف نیست ولی از نظرقانونی شما می توانید مستقل زندگی کنید.

ننا فرد

سرکار خانم ننا فرد :

بله منعی در این خصوص ندارید می توانید مستقل زندگی نمایید

امين  اميني زارع

جناب آقای امين اميني زارع :

با سلام و احترام
هر چند موانع قانوني و رشد شما اثبات است
به لحاظ حمايت در محيط اجتماع بنظر مي رسد در محيط امن و نزديك خانواده اقامت يابيد
موفق و پيروز باشيد

سیده فاطمه کریم الحسینی

سرکار خانم سیده فاطمه کریم الحسینی :

با سلام
کیفری خیر اما میتواند دادخواست استرداد لاشه چک مطرح کند.

سعيد  بزرگي كازروني

جناب آقای سعيد بزرگي كازروني :

با رسیدن به سن قانونی میتوانید

الهه محمدی

سرکار خانم الهه محمدی :

باسلام واحترام
کاربر گرامی بله بعد از 18سالگی منع قانونی ندارد

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

باسلام زمانی که شخصی به 18 سال می رسد می تواند به صورت مستقل زندگی نماید خروج از کشور داشته باشد و کسی نمی تواند مزاحم او شد