مشاوره حقوقی رایگان - قولنامه دستی گم شده

با سلام
زمین کشاورزی توسط پدر بزرگم حدود 40 سال پیش خریداری شده که 15 سال پیش قولنامه نوشته به عنوان ارث به پدرم داده که 10 سال پیش من از پدرم خریدم که 2 سال پیش شروع به احیای زمین کردم که وراث فروشنده با سند ادعای مالکیت میکنن العان که خریدار و فروشنده فوت کردن
و قولنامه دستی که بین پدر بزرگم و فروشنده بوده گم شده

پاسخ ها :

رقیه سعادتمند

رقیه سعادتمند :

سلام اثبات این امر بسیار سخته باید قولنامه پیدا شه _یا مدرک دیگری باشد درنهایت شهادت شهود که بازهم وقتی قولنامه نیست اثبات بسیار سخت است

قاسم دهقانی

جناب آقای قاسم دهقانی :

ادعای شما و طرفین نیاز به دلایل حقوقی و دفاع در محکمه دارد، بهتر است با وکیل متخصص مشورت کنید

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
اگر قولنامه ی فروشنده به پدربزرگتان را نداشته باشید نمی توانید ادعای مالکیت کنید مگر اینکه در دادگاه ثابت کنید که گم شده است.

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام می‌بایست مدارک و مستندات داشته باشید یا آن را از طریق دادگاه اثبات کنید