مشاوره حقوقی رایگان - قولنامه گم شده

سلام پدر بزرگم حدود 40 سال پیش زمین کشاورزی خریده که15 سال پیش به عنوان ارث تقسیم کرده که حدود 600 متر به پدر من رسیده. وپدرم هم 10 سال پیش به من فروخته 2سالی هست که من شروع به ساخت واحیای باغ کردم که وراث فروشنده مدعی مالکیت می کنن که گویا سند هم دارن
هم پدر بزرگ من و هم فروشنده فوت کردن و قولنامه ای بین پدر بزرگم با فروشنده گم شده

پاسخ ها :

افشین ملازادگان

جناب آقای افشین ملازادگان :

باید با دلایل دیگر مانند شهادت شهود ثابت نمایید

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام
جهت ارائه راهکار قانونی نیاز به بررسی جزئیات موضوع است

فاطمه  زارع

سرکار خانم فاطمه زارع :

اگر درنگاه تنظیم شده به اتحادیه یا بنگاه مراجعه کنید

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام می‌بایست با دلایل و مستندات اثبات نمایید که پدر شما سهم داشته است

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

نیاز به بررسی بیشتر و گفتگو متقابل دارد تا اظهارنظر دقیقی بتوان کرد و