مشاوره حقوقی رایگان - گم شدن اصل قولنامه

با سلام
در یک دعوای ملکی اصل قولنامه به تاریخ 1388 است که سال 1391 اقدام به سند و سال 1392 سند تک برگ صادر شده. الان ادعای جعل شده از طرف برادرم. در مرحله اول کارشناس نظر داده تفاوت های از حیث زاویه و قوس امضا فروشنده (پدرم) و بنظر تاریخ مقدم درج شده . قولنامه شاهد دارد که همه ورثه ها (به جز متشاکی) و سه شاهد دیگر غیر از وراث هستن. امضا و مهر بانکی فروشنده و همه شاهد ها درج شده است.

الان من خریدار اعتراض کردم و موضوع به هیئت سه نفر ارجاع شده ولی اصل قولنامه در این فاصله مفقود شده البته صدرصد کپی قولنامه در اداره ثبت اسناد وجود دارد .

من به عنوان خریدار الان چیکار باید انجام بدم و نتیجه دعوا چی خواهد شد؟

پاسخ ها :

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود
پرسشگر ارجمند
نتيجه قابل پیش بینی نیست بستگی به مدارک و اوضاع و احوال پرونده دارد و رویه شعبه و دفاعیات شما

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

باید مدارکتان بررسی شود تا اظهارنظر دقیقی بتوان کرد و

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

با سلام
جهت اظهارنظر حقوقی نیاز به بررسی جزئیات است

اصولا کارشناسی خط و امضا از روی کپی سند امکان ندارد

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
برای کارشناسی اصل قولنامه باید ارائه شود.

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام مستحضر باشید که موضوع می‌بایست مورد بررسی بیشتر قرار بگیرد �ا چیزی که در اینجا اهمیت دارد اصولاً از روی کپی کارشناسی انجام نمی‌شود

فاطمه اسپرهم

سرکار خانم فاطمه اسپرهم :

سلام هییت سه نفره بدون اصل نمیتونه اظهارنظر کنه

علیرضا طباطبائی رئیسی

جناب آقای علیرضا طباطبائی رئیسی :

سلام باید به سایر ادله اثبات دعوی مبنی بر اینکه قولنامه وجود داشته و گم شده باید مراجعه شود و پس از آن در صورت اثبات و تشخیص مقام قضایی و دستور به هیات کارشناسی در صورتی که امکان اظهار نظر با کپی باشد موضوع قابل حل است