مشاوره حقوقی رایگان - مفقود شدن قولنامه

سلام.مادر شوهر بنده سال 96 یه قطعه زمین خریداری کرده همه قولنامه ها هست ولی سال 72 یک نفر زمین رو خریداری کرده و 20 سال بعد فروخته داخل این قولنامه ها فروش این آقا و خریداری شدن توسط یک خانوم قولنامه اش نیست و حالا هیچ کدوم از این دوطرف نیستن که بخوایم پیداشون کنیم باید چکار کرد؟؟

پاسخ ها :

قدرت اله رحیمی

جناب آقای قدرت اله رحیمی :

آیا در حال حاضر شخص دیگری نیز در خصوص این زمین ادعای مالکیت دارد یا خیر

منیره رحیمی

سرکار خانم منیره رحیمی :

باسلام
کاربر گرامی موضوع شما نیازمند برسی بیشتر و گفت و گوی متقابل است

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
می توانید برای اخذ سند رسمی اقدام کنید.

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام مالک آخر باید دادخواست اثبات وقوع عقد بیع و اثبات مالکیت را به طرفیت فروشنده و تمام ایادی قبلی اقامه نماید و باید با ارائه مستندات و دلایل وقوع عقد بیع را اثبات نماید و