مشاوره حقوقی رایگان - مهریه در صورت طلاق از طرف زوجه

با سلام و خسته نباشید
شوهرم اصلا دوستم ندارد و گفته طلاق بگیریم و من از او حق طلاق محضری دارم
میخواستم بدونم اگر خودم اقدام کنم از سمت حق طلاقم ، مهریه ام از بین میرود یا میتونم مهریه ام رو بگیرم ؟

پاسخ ها :

الهام منتظری

سرکار خانم الهام منتظری :

اگر مهریه را نبخشیده باشید میتوانید مطالبه کنید

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
می توانید با وکالت‌نامه طلاق بگیرید و مهریه نیز قابل مطالبه است

نارنجی ثانی    سعید

نارنجی ثانی سعید :

بستگی به نوع وکالت طلاق دارد
مشهد هستید درخدمتم جهت مشاوره 09155077604

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود
پرسشگر ارجمند
قاعدتا خیر هريک احکام خاص خود را دارد
با این وجود آنچه مهم است مفاد وکالتنامه وکالت در اعمال حق طلاق که باید تخصصا مورد بررسی قرار گیرد.

هما سجده

سرکار خانم هما سجده :

سلام خیر مهریه از بین نمیرود.مگر اینکه بخشیده باشید.

سارا تک روستا

سرکار خانم سارا تک روستا :

با سلام مهریه شما در هر حال محفوظ است و میتواند برای مطالبه آن اقدام نمایید

ننا فرد

سرکار خانم ننا فرد :

بسته به شرایط وکالت اخذ شده دارد

یک وکیل

با سلام و وقت بخییر متن وکالت در طلاق باید مطالعه شود

رقیه سعادتمند

رقیه سعادتمند :

باسلام مهریه در هرصورت هست مگر اینکه در حق طلاق خود شرط خاصی گذاشته باشید

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

شما می‌توانید تمام و کمال مهریه خود را دریافت کنید و با وکالت در طلاق خود را مطلقه سازید

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام
خیر
اگر شما مهریه خود را بذل نکرده باشید شما می توانید مهریه خود را مطالبه نمایید حتی بعد از طلاق

غلامرضا قربانی

جناب آقای غلامرضا قربانی :

قابل وصول است مگر انکه در حق طلاق بذل مهریه شرط شده باشد