مشاوره حقوقی رایگان - ابطال معامله و تقسیط

با سلام و خسته نباشید
اینجانب با یکی معامله خودرو کردم و چون ماشینی که من دادم لیزینگ داشت و توقیف شده بود شکایت کرد و ابطال کرد حال من ماشین هایی که اون داده رو فروختم و الان میتونم تقسیط کنم مبلغ رو؟

پاسخ ها :

مهدی مقدم

جناب آقای مهدی مقدم :

سلام. درصورت اثبات عدم توان پرداخت و پذیرش دادگاه، امکان پذیر است.

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

باید اعسار و عدم پرداخت توان پرداخت شما ثابت شود تا بتوانید اقدام کنید

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

باید اعسار و عدم توان پرداخت شما ثابت شود تا دادگاه بپذیرد که اقدام کنید

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود
پرسشگر ارجمند

چنان‌چه توانایی پرداخت ندارید میتوانید اعسار دهید میزان اقساط را دادگاه تعیین می‌نماید مطابق با وضعیت معیشتی محکوم علیه تعیین خواهد شد

سودا  ملك زاده

سرکار خانم سودا ملك زاده :

سلام بله میتونید اما اینکه قسط بندی بشه یا نه بستگی به شرایط مالی شما و نظر قاضی دارد

مسعود بشارتی

جناب آقای مسعود بشارتی :

باید دید اجاره به شرط تملیک هست یا بیع صورت گرفته
نیاز به بررسی مدارک

رسول خیابانی

جناب آقای رسول خیابانی :

باسلام.میتونید درخواست اعسار بدید ولی اثبات عدم توانایی مالی جهت پرداخت با شماست.

صفورا جعفرزاده

سرکار خانم صفورا جعفرزاده :

درود، اگر منظورتان اعسار است، بستگی به نظر قاضی رسیدگی کننده دارد. ممکن است با اعسار شما موافقت شود

حسین شاپوری

جناب آقای حسین شاپوری :

سلام
دادخواست به خواسته اعسار از پرداخت محکوم‌به را از طریق دفتر خدمات قضایی به ثبت برسانید.
در صورت صدور حکم مبنی بر معسر بودن شما، امکان پرداخت اقساطی وجود دارد.

منیره رحیمی

سرکار خانم منیره رحیمی :

باسلام
کاربر گرامی موضوعات چنینی دارای حساسیت فراوانی است که به آن سبب نیازمند برسی اوراق و مستندات و مدارک و نیز گفت و گوی متقابل می باشد لذا در صورتیکه تمایل به کسب اطلاعات بیشتر از طریق سایت با بنده تماس بگیرید تا موارد لازم عرض شود .

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام
خیر
تمام معاملات بعدی قابل ابطال خواهد بود مگر در دادنامه صادره رای به تلف حکمی داده شده باشد
و ...

قاسم دهقانی

جناب آقای قاسم دهقانی :

بستگی به حکم قضایی و الزام شما دارد، ولی حق اعسار دارید

سهیل فیضی عظیمی

جناب آقای سهیل فیضی عظیمی:

با سلام
امکان ثبت دادخواست اعسار خواهید داشت ولیکن نتیجه قابل پیش‌بینی نیست