مشاوره حقوقی رایگان - کلاهبرداری در معامله توسط چک سرقتی

باسلام. یه قطعه زمین قولنامه ای بایر که هیچ گونه ساخت و سازی در ان زمین صورت نگرفته در سال 95 فروختم به یه کلاهبردار سابقه دار که به ثمن معامله چک سرقتی داده و همزمان خریدار این زمین رو بعد از معامله با من دست به دست به یه نفر دیگه فروخته و الان هفتمین نفر خریده. در دادگاه کیفری کلاهبردار محکوم شد و تجدید نظر من را به محکمه حقوقی فسخ و ابطال معامله و تحویل مبیع ارشاد گردید. و دادگاه حقوقی اعلان بطلان معامله و تحویل مبیع را حکم داد. این زمین رو توسط اجرای احکام به اینجانب تحویل دادن. ولی نفر هفتمی اعتراض ثالث داده که در همان شعبه رد اعتراض شد ولی در تجدیدنظر اعتراض ثالث حکم رو به نفع نفر هفتمی دادن و گفتن زمین تلف حکمی شده. و کلا رای کیفری را که کلاهبرداریه ایشان محرز شده بود نادیده گرفتن.
از جنابعالی سوالم اینه که آیا این زمین تلف شده؟ و رای درست داده شده؟

پاسخ ها :

فاطمه زارع

سرکار خانم فاطمه زارع :

دادنامه ها و دادخواست ها باید بررسي بشه. از پنل مشاوره تلفنی استفاده کنید و بارگذاری کنید تا پاسخ صحيح دریافت کنید

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
طبق رأی وحدت رویه دیوان عالی کشور که سال 1400 صادر شده تلف حکمی نیست و شما می توانید زمین را بگیرید

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام خیر چون کلاهبرداری احراز شده است و هیچ مبلغی بابت ثمن معامله پرداخت نشده است تلف حکمی در اینجا صدق نخواهد کرد
و باید رای دادگاه مطالعه گردد تا
اظهارنظر دقیق حقوقی ارائه گردد

ژیلا قهرمانی

سرکار خانم ژیلا قهرمانی :

دادنامه ها و دادخواست ها باید بررسي بشه.در صورت تمایل به مشاوره و راهنمایی بیشتر از طریق پنل کاربری دادراه اقدام نماید

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

اگر تلف حکمی بوده باشد شما بتید به صورت حقوقی دادخواست دهید. در هر صورت شما امکان اعتراض به رای دارید . لطفا از طریق پنل کاربری درخواست مشاوره تلفنی نمایید تا دقیقتر موضوع شکافته شود

مصطفی مستأجران

جناب آقای مصطفی مستأجران :

با سلام در این مورد اختلاف نظر و اختلاف رویه زیادی وجود دارد

علی اصغر نادری

جناب آقای علی اصغر نادری:

نیاز به گفت و گو دارد از طریق پنل مشاوره تماس بگیرید

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام برای راهنمایی و مشاوره بهتر نیاز به گفتگوی تلفنی و بررسی تمام موضوعات است صحبت در خصوص تمام مسائل می باشد لذا در صورت نیازاز طریق پنل مشاوره تلفنی تماس بگیرید.

رضا  جمشيدی

جناب آقای رضا جمشيدی :

باسلام نیاز به گفتگو دارد از طریق پنل مشاور تماس بگیرید

رضا  جمشيدی

جناب آقای رضا جمشيدی :

بایستی مفاد مدارک شما کاملاً بررسی گردد