مشاوره حقوقی رایگان - ابطال معامله معارض

با عرض ادب. ما یه زمین تجاری داشتیم زمین وراث بود عموم بی اجازه وراث زمین را فروخته و در دادگاه محکوم شده ایا کل معامله ابطال میشه یا نسبت به سهم وراث باطل میشه عرضم به حضور که زمین را به یه نفر فروخته و ان هم زمین را به دو بخش مجزاء جدا و به دو نفر فروخته و دادگاه هم ابطال معامله داده

پاسخ ها :

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

نیاز به بررسی مدارک و مستندات و رای صادره دارد با گفتگوی متقابل می توان اظهارنظر دقیق کرد

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام
بستگی به خواسته شما در دادخواست و مفاد دادنامه صادره خواهد داشت

شما باید دادخواست ابطال مبایعه‌نامه ها و بطلان عقد بیع ( به عنوان محتویات آن مبایعه نامه ها ) و ابطال اسناد انتقالی و ابطال سند مالکیت صادر به نام خوانده را اقامه نمایید

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام شما می توانید با توجه به رای دادگاه کیفری ابطال معامله را بخواهید

زهرا صارمی

سرکار خانم زهرا صارمی:

سلام
نسبت به سهم سایر وراث معامله باطل است و خریدار هم حق فسخ دارد

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
نسبت به سهم بقیه وراث اگر رضایت نداشته باشد معامله باطل است و نسبت به سهم خودش خریدار می تواند معامله را فسخ کند یا اینکه با همین شرایط سهم وی را نگه دارد

ننا فرد

سرکار خانم ننا فرد :

نسبت به کل ماترک منتقل شده فضولی باطل می گردد مگر تنفیذ نمایید

حسین شاپوری

جناب آقای حسین شاپوری :

سلام
سوال دارای ابهاماتی است که مانع از اظهارنظر دقیق حقوقی است.

علی کشاورز

جناب آقای علی کشاورز :

باید پرونده مطالعه کرد و اسناد و مدارک را دید بعد پاسخ داد ولی نسبت به کسیکه امصاگ نکرده باطل است نه نسبت به فروشندگان

محمدمهدی ترحمی

جناب آقای محمدمهدی ترحمی:

با سلام و احترام، نسبت به سهم عمو مگر اینکه خریدار از حق فسخ خود استفاده کند

زهراسالاری پور

سرکار خانم زهراسالاری پور :

سلام ودرود،معامله بجز سهم الارث عمو،ابطال می گردد.

محسن جعفری

جناب آقای محسن جعفری :

با سلام
به نسبت سهم وراث قابل ابطال میباشد مگر اینکه موقعیت ملک غیر قابل تقسیم باشد که نسبت به تمام معامله ابطال میگردد

غلامرضا قربانی

جناب آقای غلامرضا قربانی :

نسبت به قدرالسهم وراثی که ادعای بطلان نموده اند معامله باطل خواهد بود

معصومه فدایی

سرکار خانم معصومه فدایی :

فقط فروش سهم کسانی که درخواست ابطال داده اند باطل میشود

فرزانه جوادی زناب

سرکار خانم فرزانه جوادی زناب :

کل معامله باطل می گردد مگر آن که عمو نیز از مالکین زمین باشد