مشاوره حقوقی رایگان - رجوع از شکایت مسموع نیست اگر منجز باشد

رجوع از شکایت مسموع نیست اگر منجز باشد یعنی چی؟

پاسخ ها :

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

بادرود
یعنی قابل برگشت نیست مگر تحت شرایطی که تشریح آن در این مجال نمی گنجد

قاسم دهقانی

جناب آقای قاسم دهقانی :

یعنی شکایتی که قطعاً و یقیناً به آن اعتقاد داشته‌اید که جرم واقع شده است وقتی که شکایت کرده باشید رجوع یعنی صرف نظر از آن شکایت قابل شنیدن و استماع نیست

سعيد  بزرگي كازروني

جناب آقای سعيد بزرگي كازروني :

یعنی شکایت انجام‌شده قابل برگشت نیست در صورت وجود شرایطی

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام یعنی شکایتی که انجام شده قابل برگشت نیست مگر اینکه از جرایم خصوصی باشد

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

رجوع از شکایت اگر قابل قبول باشد و شرط و شروطی در آن قید نشده باشد کاملاً قابل قبول است و قابل بازگشت نیست

منیره رحیمی

سرکار خانم منیره رحیمی :

باسلام
یعنی گذشت از شکایتی که قطعی است قابل استماع و قبول نمی باشد

حسین شاپوری

جناب آقای حسین شاپوری :

سلام
بدین مفهوم است که اگر بدون قید و شرط باشد غیرقابل بازگشت است.

امین جلیلوند

جناب آقای امین جلیلوند :

سلام و احترام باید دید خود موضوعی شکایت چه بود

مژگان صالح آبادی

مژگان صالح آبادی :

تحت شضرایطی می توان مانند درخواست ترک تعقیب