مشاوره حقوقی رایگان - کارت ملی

سلام خانم بنده برای کارت ملی اقدام کردن و پس از مدتی برای دریافت کارت ملی رفتن و گفتن شما شاکی دارید باید برید اداره ثبت احوال به اونجا رفتن گفتن شاکی دارن در اصفهان و از طرف معاونت خود ثبت احوال با کلانتری هماهنگ کردن برای فرستادن مامور میخاستم مراحل شو بدونم اگه شاکی داشته باشه به چه صورت میشه

پاسخ ها :

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام نگران نباشید شما باید حضورا به شعبه توقیف کننده ، مراجعه نمایید و

مصطفی مستأجران

جناب آقای مصطفی مستأجران :

باسلام از طریق مرجع قضایی مذکور پیگیری کنید.

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام از طریق مرجع قضایی مذکور پیگیری کنید

ننا فرد

سرکار خانم ننا فرد :

درود
از شعبه توقیف کننده پیگیری نمایید

زهرا صارمی

سرکار خانم زهرا صارمی:

سلام
سوال شما ناقص است نفرمودید که مامورین همسر شما را بردند یا خیر .
اگر شاکی داشته اند احتمالا رای محکومیت غیابی علیه ایشان صادر شده است