مشاوره حقوقی رایگان - دریافت کارت ملی در صورت تغییر آدرس محل سکونت

سلام. من از داخل ایران برای کارت هوشمند ملی ثبت نام کرده ام و آماده تحویل است. ولی من حالا در ترکیه مقیم هستم. آیا امکان ارسال کارت به یکی از کنسولگری های ایران در ترکیه وجود دارد تا از آنجا تحویل بگیرم؟

پاسخ ها :

فرشته نوری

سرکار خانم فرشته نوری :

باید وکالت بدهید تحویل بگیرند و به شما برسانند.

ننا فرد

سرکار خانم ننا فرد :

وکالت دهید تا دریافت گردد

مصطفی مستأجران

جناب آقای مصطفی مستأجران :

با سلام به یک نفر در ایران وکالت بدهید که آنرا اخذ و برای شما ارسال کند

غلامرضا قربانی

جناب آقای غلامرضا قربانی :

ملاک ادرسی است که اعلام نموده ایید البته میتوانید به یکی از بستکان وکالت بدهید تا کارت ملی را از پست تحویل بگیرد

ژیلا قهرمانی

سرکار خانم ژیلا قهرمانی :

باید وکالت بدهید تحویل بگیرند و به شما برسانند.