مشاوره حقوقی رایگان - ثنا

سلام
وقت عزیزان بخیر
من دیوان شکایت کردم تو شهر خودم و می‌دونم که تو دیوان ثبت شده اما تو سامانه عدل ایران که میرم هیچ چیزی ثبت نشده. می خواستم بدونم من الان چطور باید مطلع بشم وقتی تو هیچ جای سایت ثبت نیست!؟من هم از خود دیوان پیگیری کردم و کد ملی من رو زدن و گفتن فلان شعبه هست. دفتر خدمات قضایی هم رفتم و گفتم که در سامانه ثنا چرا شکایتم ثبت نشده و اول گفتن امکانش نیست حتما ثبت شده بعد که بررسی کردن و دیدن ثبت نشده تو ثنا، کد ملی و شماره پرونده رو سایت دیگه بررسی کردن و گفتن که فلان شعبه هست و هر وقت ابلاغیه بیاد ثبت میشه. الان نگرانیم این هست که یک موقع جواب شکایت بیاد و پیامکی نیاد و من اطلاع نداشته باشم و فرصت اعتراض از دست بره‌.
قبلاً درخواست سو سابقه ثبت کردم و در ثنا هست.

پاسخ ها :

زهرا صارمی

سرکار خانم زهرا صارمی:

سلام
وقتی دفتر خدمات گفتن ثبت شده دیگر جای نگرانی ندارد

مصطفی مستأجران

جناب آقای مصطفی مستأجران :

با سلام اگر دفترخدمات تایید کرده مشکلی ندارد

غلامرضا قربانی

جناب آقای غلامرضا قربانی :

اگر طریقه دفاتر خدمات قضایی دادخواست شما ثبت گردیده است مشکل ایجاد نخواهد شد

فرشته نوری

سرکار خانم فرشته نوری :

اگر در دفتر خدمات قضایی ثبت شده مشکلی نیست.

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام اگر طریقه دفاتر خدمات قضایی دادخواست شما ثبت گردیده است مشکل ایجاد نخواهد شد

رضا  جمشيدی

جناب آقای رضا جمشيدی :

در صورتی که از طریق دفاتر خدمات الکترونیک قضایی دادخواست شما ثبت شده است مشکل ایجاد نخواهد شد

یوسف حزبا

جناب آقای یوسف حزبا :

با سلام در برخی موارد تا تغییری در پرونده ثبت نشود چیزی در سامانه نمی آید.

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

نگران نباشید در دفاتر خدمات ثبت شده و مشکلی نیست

مژگان صالح آبادی

مژگان صالح آبادی :

با شعبه مربوطه تماس بگیرید و موضوع را مطرح نمایید

امین احمدی

جناب آقای امین احمدی :

دادخواست شما ثبت گردیده است مشکل ایجاد نخواهد شد

عذرا نصرآبادی

سرکار خانم عذرا نصرآبادی :

سلام اگر دفترخدمات تایید کرده مشکلی ندارد

وحید قاسمی

جناب آقای وحید قاسمی:

اگر در دفتر خدمات قضایی ثبت شده مشکلی نیست

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

سلام سلام اگر دفترخدمات تایید کرده مشکلی ندارد