مشاوره حقوقی رایگان - لغو شکایت

سلام و خسته نباشید
من تو دفتر قضایی شکایت کردم بابت ضرب و شتم توهین و... کارا ارجاع به کلانتری رو هم انجام دادم تو کلانتری هم فقط اسم کسی رو که ازش شکایت کرده بودم دادم کارای پزشکی قانونی رو هم انجام دادم کلانتری هم پرونده رو برا دادگستری ارسال کرده و برای من ابلاغیه اومده که جهت رسیدگی حضور پیدا کنم حالا که منصرف شدم از شکایت اگه حضور پیدا نکنم شکایتم لغو میشه؟

پاسخ ها :

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
به احتمال زیاد بله
بهتر است حاضر شوید و رضایت خود را اعلام کنید

غلامرضا قربانی

جناب آقای غلامرضا قربانی :

اگر می خواهید انصراف بدهید از طریق دفتر خدمات قضایی لایحه مختومه شدن پرونده و استرداد شکایت خود را درخواست نمایید

محمدرضا عبادی

جناب آقای محمدرضا عبادی :

در دفتر خدمات قضایی مراجعه کنین و اعلام گذشت کنین پرونده مختومه می‌شود

عذرا نصرآبادی

سرکار خانم عذرا نصرآبادی :

سلام .گذشت خودرا طی لایحه ای ارسال نمایید

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

ممکن است غیابی رسیدگی شود بهتر است انصراف خود را در شعبه مربوطه اعلام کنید