مشاوره حقوقی رایگان - دادخواست کیفری واخواهی

بزرگوار بنده بابت دعوی خانواده،بنا بر ابلاغیه در موعد مقرر وارد شورای حل اختلاف شدیم ، داخل شورای حل اختلاف شهرستان،تعداد 5 تن از اقوام همسرم داخل سالن انتظار جلوی درب شعبه بنده را مورد ضرب و شتم قرار میدهند ، کسی از مسئولین شوار و حتی در تمامی شورای حل اختلاف معمولا سرباز حضور دارند ، علی الظاهر در شورای مورد نظر سرباز هم حضور نداشت ، بعد از نیم ساعت ضرب و شتم از شورای حل اختلاف خارج شدم و با چوپ دستی اتومبیل پدر خانومم را تخریب و ضرر و زیان وارد نمودم و در هنگام تخریب فردی از پنجره خطاب به بنده ، تهدیدم میکند که من دارم از شما فیلم میگیرم ، بنده در وضعیت روحی و روانی خوبی نبودم بنابر چند دلیل 1_ ضرب و شتم داخل شورای حل اختلاف با وجود این که رئیس شورا و تمام همکاران حضور داشتند و تماشا می‌کردند یکی از حاضرین فرد عادی درخواست میکند که شما چرا جلوی این دعا فیزیکی آنهم بین 5 نفر افراد بومی با یک نفر غریبه 2_ ترک منزل و سرقت پول و طلا توسط همسرم که منزل را با دو فرزندخرد سال (یکی 40 روزه و دیگری 5 ساله ) 4_ عدم تمکین عام و خاص
4_ سختی و دشواری بابت نگهداری دو طفل 40 روزه و همچنین یک فرزند 5 ساله
مع الوصف باجمیع توصیف از اوضاع و احوال و وقوع حادثه عامدانه ضرب و شتم و بی تفاوتی کارمندان و قضات شورای حل اختلاف که با توجه به بی تفاوتی و عدم بازدارندگی از عوامل اصلی نزاع،بنده را وادار میکند تا اتومبیل پدر خانومم را تخریب نماید مع الوصف اخطار برای حضور در دادگاه کیفری شعبه 105 دادگاه همان شهرستان به بنده ابلاغ می‌شود و بعد از گذشتی مجددا به یک شماره دیگر بنده ابلاغیه ارسال شده به دادگاه رفتم و ابراز بی اطلاعی نمودم به زمان حضور در دادگاه که دادگاه به من میگه نیامدید و پروسه آیین دادرسی به اتمام رسیده و حکم غیابی صادر شده و ابلاغ می‌شود ، سوال بنده این جاست با توجه به جمیع موارد باید اعتراض به حکم غیابی دادخواست واخواهی به همراه توضیحات مفصل به منزله دفاعیات تدوین و ارجاع نمایم لذا با توجه با توجه به ظاهر امر که شورای حل اختلاف جزء مرجع قضایی و مدعی العموم طبیعتاً نیاز به شاهد ندارند اظهارات آنان با امضاء چند همکار در همان شورا وجاهت پیدا خواهند نمود از طرفی دوربین مداربسته وجود ندارد که رئیس شورای حل اختلاف ثابت نماید بابت اتهامات واهی مبنی بر هتک و حرمت بنده به ایشان که واقعانمیدانستم که ایشان چه کسی هستند آیا مراجعین ویا افراد عادی و یا از همراهان و اصحاب دعوی هستند ، بنده هم 2 تن شاهد دارد که شورای حل اختلاف حضور داشتند و از ضابطین قضایی درخواست کردن که چرا جلوی درگیری فیزیکی عامدانه آنهم در داخل شورای نمیگیرد؟ آیا با توضیح جمیع جهات بنده با ارایه دعوی واخواهی موفق میشوم ؟ اگر راه دیگر وجود دارد لطفاً مساعدت بفرماید ممنونم ارادتمند شما

پاسخ ها :

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
با توجه به توضیحات ارائه شده مدارک و مستندات نیاز به بررسی است.

قاسم دهقانی

جناب آقای قاسم دهقانی :

ادعاهای هر دو طرفین نیاز به دلایل مصرح در قانون آیین دادرسی کیفری دارد

علی کشاورز

جناب آقای علی کشاورز :

از طریق مشاوره تلفنی مشورت بگیرید نامفهوم است

منیره رحیمی

سرکار خانم منیره رحیمی :

باسلام
کاربر گرامی موضوعات چنینی دارای حساسیت فراوانی است که به آن سبب نیازمند برسی اوراق و مستندات و مدارک و نیز گفت و گوی متقابل می باشد لذا در صورتیکه تمایل به کسب اطلاعات بیشتر از طریق سایت با بنده تماس بگیرید تا موارد لازم عرض شود .

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام
جهت اظهارنظر دقیق حقوقی و ارائه راهکار قانونی نیاز به بررسی جزئیات موضوع می باشد
شما باید لایحه تخصصی تنظیم و و
همراه با دلایل و مستندات خود ارائه نمایید

فاطمه اسپرهم

سرکار خانم فاطمه اسپرهم :

سلام موضوع شما پیچیدگیهای خاص خودش را دارد که در قالب پرسش و پاسخ نتیجه نمیگیرید نیاز به مشاوره تلفنی یا ملاقات حضوریست

ستاره قلی پور ملکشاه

سرکار خانم ستاره قلی پور ملکشاه :

سلام
متن تان خیلی طولانیست از مشاوره تلعنی استفاده کنبد

مريم  شايان راد

سرکار خانم مريم شايان راد :

خیر شما عمدا مرتکب جرم تخریب شدید میتوانستید به اتهام ضرب وجرح از آنها شکایت کنید و با ارائه دلايل مثل شهادت شهود ادعای خود را اثبات کنید چاره ای غیراز اخذ رضایت شاکی ندارید

عذرا نصرآبادی

سرکار خانم عذرا نصرآبادی :

سلام. موصوع شما درحد یک پرسش وپاسخ نیست وباید مستندات شما بررسی شود

حسین شاپوری

جناب آقای حسین شاپوری :

سلام
جهت ارائه اظهارنظر دقیق و کاربردی حقوقی، نیاز است که مدارک مرتبط با مقوله طرح شده تحت بررسی و مورد مطالعه قرار گیرند.