مشاوره حقوقی رایگان - واخواهی حکم غیابی

سلام. بنده رو تو خیابون بابت حجاب گرفتند و در دادگاه اولیه حاضر نشدم و مبلغ جریمه 1 تومان در ابلاغیه ثبت کردند. آیا این حکم با درخواست واخواهی قابل کاهش است و چی باید بنویسم؟

پاسخ ها :

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود
پرسشگر ارجمند
چنان‌چه رای غیابی است می‌توان واخواهی کرد مستند و مستدل از خویش دفاع نمایید میتوانید وکیل اختیار نمایید یا لایحه تخصصی تنظیم گردد و ارسال دارید

قاسم دهقانی

جناب آقای قاسم دهقانی :

حق واخواهی دارید و باید بامشورت وکیل انجام دهید، در صورت نیاز در دادراه تماس بگیرید

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام اگر رای غیابی باشد می‌توانید نسبت به آن واخواهی نمایید

علی کشاورز

جناب آقای علی کشاورز :

بعید است
مگر اینکه ثابت کنید کشف حجاب نکردید

سعيد  بزرگي كازروني

جناب آقای سعيد بزرگي كازروني :

میتوانید واخواهی کنید و بایدعدم کشف حجاب خودرا ثابت نمایید

سهیل فیضی عظیمی

جناب آقای سهیل فیضی عظیمی:

با سلام
چنانچه رای غیابی صادر شده باشد ظرف 20 روز از تاریخ ابلاغ امکان واخواهی خواهید داشت پس از روئیت رای توسط وکیل با مشورت ایشان اقدام نمایید.

حسین شاپوری

جناب آقای حسین شاپوری :

سلام
برای تنظیم متن از گزینه مربوطه در سایت بهره‌مند شوید.

پویا علیزاده

جناب آقای پویا علیزاده :

واخواهی نمایید و مدارک خود را ارایه نمایی‌د

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
می توانید در مهلت قانونی واخواهی کنید.
نتیجه قابل پیش بینی نیست