مشاوره حقوقی رایگان - طلاق

تقریبا بیست سال هست که ازدواج کردم دوتا دختر 16 و 5 ساله دارم تو این مدت بارها متوجه شدم شوهرم داره بهم خیانت میکنه ولی هیچ مدرکی نداشتم تا اینکه تقریبا دو ماه پیش یک فیلم از گوشیش دیدم بدون اینکه صورتشون مشخص باشه از پایین تنه فیلم گرفته بودن بعد کلی بحث و دعوا تو پیامک هاش بهم گفتش آره من پنج ماه پیش یک نفر رو صیغه کردم
شرایط مالی شوهرم هم طوری نیست که بگم توان مالی داره
با دوتا بچه نه خونه درست حسابی نه ماشین نه حساب بانکی نه کار مشخص
میخواستم بدونم میتونم ازش جدا بشم
چون میگه من طلاقت نمیدم اگه توافقی باشه چیزی نخوای طلاقت میدم

پاسخ ها :

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

با اثبات ازدواج مجدد ایشان میتوانید دادخواست طلاق بدهید جهت راهنمایی تماس بگیرید

سعيد  بزرگي كازروني

جناب آقای سعيد بزرگي كازروني :

در صورتی میتوانید تقاضای طلاق نمایید که بتوانید عسر وحرج خود را به این دلیل ثابت کنید یا با توافق و بخشیدن مهریه حق طلاق بگیرید

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
می توانید با عنوان رابطه نامشروع شکایت کنید

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام شما می‌توانید شکایت نمایید در صورتی که ازدواج صورت گرفته باشد می‌توانید درخواست طلاق بدهید و حقوق مالی خود را مطالبه کنید