مشاوره حقوقی رایگان - فروش ملک دارای مستاجر

باسلام خدمت مشاوران عزیز
بنده خانه ام را اجاره دادم و حال حاضر دست مستاجر است وبرای او اجاره نامه کد رهگیری دار دادم والان خانه رو فروختم باید اجاره نامه را فسخ کنم تا دوباره از مالک جدید کد رهگیری بگیرد یا همان توضیح پشت اجاره نامه کفایت می کند؟ سپاس از زحماتتون

پاسخ ها :

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
نیازی به فسخ نیست
در پشت قرارداد شرایط بازپرداخت پول پیش و انتقال را توضیح دهید

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام
قرارداد اجاره تا پایان مدت ، قابل فسخ نیست مگر در قرارداد اجاره شرط شده باشد

منیره رحیمی

سرکار خانم منیره رحیمی :

باسلام
قابل فسخ نیست مگر شرایط آن را در قرارداد تان قید کرده باشید

فرانک قائدی

فرانک قائدی:

قرارداد اجاره اگر مستاجر از تعهدات خود تحت شرایط خاصی سر باز نزند قابل فسخ نمی‌باشد شما ضمن آنکه در قرارداد اجاره توضیحات جدید را �ر می‌کنید در توضیحات مبایعه‌نامه نیز این مطلب را قید نمایید

فاطمه اسپرهم

سرکار خانم فاطمه اسپرهم :

سلام خیر قابل فسخ نیست پشت قرارداد مالک جدید معرفی شود

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

بهتر است مجددا تنظیم کنید و دو شاهد امضا کنند