مشاوره حقوقی رایگان - گزارش اصلاحی تخلیه ملک پیش از موعد

باسلام ملکی که دران ساکن هستیم فروخته شده وموجر جدید مهلت دو ماهه برای تخلیه داده من با توجه به شرایط کرونا وناتوانی برای جابجایی از شورا در حضور موجر وقت دوماهه گرفتم ولی شورا با زیرکی موجر آنرا گزارش اصلاحی خواند ولی موجر در تاریخی که در گزارش اصلاحی آمده بود هیچ اقدامی برای تخلیه نکرد و اجاره ای دوماه بعد را گرفته ولی الان ابلاغیه اجراییه آمده بدون مراجعه موجر وپرداخت ودیعه در صندوق برای برای تخلیه .ایا موجر بعد از دو ماه وبا رضایت وی که در ملکش ماندیم و اجاره ها را پرداخت کردیم میتواند طبق گزارش اصلاحی اجراییه تخلیه را انجام دهد از راهنمایی تان سپاسگزارم

پاسخ ها :

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

گزارش اصلاحی معمولا برای صلح و سازش است شما میتوانید با ارسال لایحه مجددا زمان بخواهید

امین احمدی

جناب آقای امین احمدی :

گزارش اصلاحی بین طرفین لازم‌الاجراست

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود گزارش اصلاحی لازم الاجراست در حکم رای دادگستری است

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

باسلام می بایست مطابق های گزارش اصلاحی اقدام گردد