مشاوره حقوقی رایگان - تخلیه منزل

با سلام

سال 1402 قبل از اتمام قرارداد (فروردین 1403) موجر در تماس تلفنی گفت که می خواد منزل رو بفروشه امسال (سال 1403 ) قرارداد یکساله بستن ولی متذکر شد که این قرارداد به منزله نشستن تا اخر سال نمی باشد و شرط گذاشت که وقتی خونه فروش رفت دوماه فرصت دارم که منزل روتخلیه کنم اما چون این قرارداد برای من اطمینان خاطری نداره از ایشون خواستم که در قرارداد بیارن که با میل خودم و قبل از فروش منزل بخوام از اینجا بلند بشم باید مبلغ پیش رو آماده داشته باشن و ایشون با پیش آگاهی یکماه قبول کردن در تماس تلفنی که با موجر داشتم بهشون اطلاع دادم که دارم دنبال منزل می گردم . حالا ایشون می گن که من کمی از مبلغ پول پیش رو به شما پرداخت می کنم شما قرارداد ببند باقی پول رو یکماه دیگه پرداخت می کنم که با این وضعیت ایشون کلا دست و پای من رو بستن ومن نمی تونم اقدامی برای گرفتن منزل بکنم. راهنمایی بفرمایید که چه کار باید انجام بدم

پاسخ ها :

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
با توجه به توضیحات ارائه شده مدارک و مستندات نیاز به بررسی است

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

باید مستندات شما بررسی شود تا طی گفتگوی متقابل راهنمایی شوید

فرانک قائدی

فرانک قائدی:

کاربر محترم اگر در ضمن قرارداد ایشان ملزم به بول تخلیه از ناحیه شما شده‌اند ابتدا اظهارنامه برای ایشان ارسال کنید اگر افاقه نکرد دادخواست استرداد مبلغ ودیعه همراه با خسارت تاخیر مطرح نمایید پیش از تقدیم دادخواست باید ملک را تخلیه نموده دادخواست تامین دلیل ارائه کنبد و کلید ملک را به شورای حل اختلاف داده و از طریق این مراجع مراتب را طی اظهارنامه ای رسمی به موجر اطلاع دهید.

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام
موجر مکلف است که در زمان تخلیه تمام مبلغ ودیعه مستاجر را پرداخت نماید

فاطمه عباسی

فاطمه عباسی :

اظهارنامه بدهید بابت مطالبه ودیعه

زین العابدین محیط

جناب آقای زین العابدین محیط :

تخلیه نکنید،بااظهارنامه بخواهید ودیعه را آماده کند

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

بادرود
پرسشگر ارجمند
موجر مکلف است که در زمان تخلیه تمام مبلغ ودیعه مستاجر را پرداخت نماید.

حسین شاپوری

جناب آقای حسین شاپوری :

سلام
موجر موظف است که در پایان قرارداد نسبت به پرداخت کامل مبلغ ودیعه به مستأجر اقدام نماید.