مشاوره حقوقی رایگان - تخلیه قبل از موعد

با سلام
بهمن ماه 1402 قبل از اتمام قرارداد موجر در تماس تلفنی گفت که می خواد منزل رو بفروشه فروردین 1403 مجددا قرارداد یکساله بستن ولی متذکر شدن که این به منزله نشستن یکسال نمی باشد و گفتن که در متن قرارداد میارن در صورت فروش خانه دوماه فرصت دارم که منزل روتخلیه کنم اما در قرارداد کلمه فروش رو قید نکردن ونوشتن در صورت درخواست مالک . اما چون این قرارداد برای من اطمینان خاطری نداشت از ایشون خواستم که در قرارداد بیارن که با میل خودم و قبل از فروش منزل بخوام از اینجا بلند بشم موافقت کنند و مبلغ پیش رو آماده داشته باشن و ایشون با پیش آگاهی یکماه قبول کردن در تماس تلفنی که با موجر داشتم بهشون اطلاع دادم که دارم دنبال منزل می گردم . حالا ایشون می گن که من کمی از مبلغ پول پیش رو به شما پرداخت می کنم شما قرارداد ببند باقی پول رو یکماه دیگه پرداخت می کنم که با این وضعیت ایشون کلا دست و پای من رو بستن ومن نمی تونم اقدامی برای گرفتن منزل بکنم . راهنمایی بفرمایید که چه کار باید انجام بدم

پاسخ ها :

قاسم دهقانی

جناب آقای قاسم دهقانی :

شرایطی که موجر برای شما پیش آورده است قانونی نیست بهتر است در این خصوص جهت اخذ راهکار قانونی تماس بگیرید

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
با توجه به توضیحات ارائه شده مدارک و مستندات نیاز به بررسی است

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

نیازمند بررسی بیشتر و گفتگوی متقابل است تا اظهار نظر دقیقی بتوان کرد

فرانک قائدی

فرانک قائدی:

کاربر محترم پرسش شما را مفصل پاسخ دادم

حسین شاپوری

جناب آقای حسین شاپوری :

سلام
این پرسش تکراری است و در گذشته نسبت به پاسخگویی اقدام شده است.