مشاوره حقوقی رایگان - قرارداد جدید

سلام
صاحبخانه من خونه فروخته و من هنوز 4 ماه قرارداد دارم ولی املاک مرتب بمن زنگ میزنه و میگه اگه میخوای پول رهن از مالک جدید میخوای تحویل بگیری باید بیایی املاک و با مالک جدید با همون شرایط قرارداد قبل این 4 ماه قرارداد ببندی که به مشکل نخوری و راحتر به پول رهن برسی تا مالک جدید رهن خونه انکار نکنه آیا نیاز به قرارداد با مالک جدید هست یا همون قرارداد قبل اکتفا میکنه و پول رهن من راحت میتونم بگیرم؟

پاسخ ها :

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
بله بهتر است که قراردادی تنظیم کنید.

زهرا صارمی

سرکار خانم زهرا صارمی:

سلام
نیاز به قرارداد جدید نیست کافی است پشت همان قرارداد را مالک‌جدید و مالک قبلی و شما امضا کنید مبنی بر اینکه مالک جدید مسئول پرداخت ودیعه در پایان قرارداد است

ننا فرد

سرکار خانم ننا فرد :

اصولا تفاوتی ندارد شما با توجه به قراداد می توانید رهن خود را مطالبه نمایید و یا با پشت نویسی مالک جدید مسئول پرداخت گردد

علی زارع آب باریک

جناب آقای علی زارع آب باریک :

با سلام با تنظیم قرارداد مشکلی بوجود نمی آید