مشاوره حقوقی رایگان - عدم پرداخت ودیعه مستاجر

با سلام بنده یکم تیر ماه 1402 وقت قانونی یکسالم با صاحب خانه تمام شد هر بار تلفنی و یا حضوری یک سوم کل مبلغ رهنم رو خواستم تا مکان جدیدی رو اجاره کنم از دادن پول به من امتناع کرد و گفت تمام پول من رو خرج کرده و هیچ پولی نداره به من بده. من با دست خالی گشتم و خونه گیر آوردم و 5 میلیون با زور از صاحب خونه ام گرفتم و به شرطی که 30 میلیون دیگر بعد از چند روز به من بده تا خانه جدیدی که ودیعه داده بودم رو اجاره کنم. بعد از اینه با فریب و کلاهبرداری بنگاه از من امضاء گرفتن و فقط با پرداخت 5 میلیون از دادن بقیه پول امتناع کرده و شکایت بنده را کرد و حکم تخلیه گرفت و کل پول پیش من رو به حساب دادگستری ریخت. الان امروز شعبه دوم شورای حل اختلاف با وجود تمام مدارک موثقی که ارائه دادم رای را به نفع صاحب خانه متخلفم داده و 11 میلیون از پول من رو کم کردن بابت روزی 300 هزار تومان و وقتی اعتراض کردم گفت اعتراض وارد نیست و از من امضاء گرفتن. الان می توانم شکایت شورای حل اختلاف رو کنم؟

پاسخ ها :

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام اگر موجر مبلغ قرض الحسنه را پرداخت ننموده است باز مستاجر می‌بایست در مدت مشخص تخلیه می‌کرده است در غیر این صورت می‌بایست اجاره را بپردازد

محمد قرایتی ستوده

جناب آقای محمد قرایتی ستوده :

سلام بله میتوانید به رای شورا اعتراض نمایید البته با یک وکیل خوب مشورت نمایید

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

با سلام
شما اگر مهلت دارید باید تجدیدنظرخواهی نمایید

دانیال گشتاسبی

جناب آقای دانیال گشتاسبی :

متاسفانه لازم بود در زمان مشخص اظهارنامه ارسال میکردید

حسین شاپوری

جناب آقای حسین شاپوری :

سلام
شما می‌توانید ظرف مهلت 20 روز از تاریخ ابلاغ رأی شورای حل اختلاف نسبت به تجدیدنظرخواهی اقدام بفرمائید.