مشاوره حقوقی رایگان - عدم پرداخت مقداری از رهن به مستاجر جهت اجاره منزل جدید

سلام
صاحبخونه من گفته که اگه میخوایید دوباره تمدید کنید مبلغ رهن را دوبرابر کنید. مبلغ رهن سال گذشته 500میلیون تومان بود الان میگه یک میلیارد بعد از کلی منت میگه 900میلیون بده. من گفتم توان مالی اینقدر را ندارم. رفتم دنبال خونه جدید به ایشان گفتم یک مبلغی پول بمن بدید که بتونم به مالک جدید بدهم ولی ایشان میگه موعد قرارداد منزل تخلیه شده را تحویل بده منم پول میدم. من الان توان ندارم به مالک جدید پول بدم که بتونم اثاث ببرم.الان باید چیکار کنم؟
و اگر بخوام اینجا بمونم و طبق اعلام دولت بیست و پنج درصد را بدهم چیگار کنم؟
ممنون از راهنمایی شما

پاسخ ها :

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام شما مبلغ 25 درصد اضافه و اظهرنامه دهید

غلامرضا قربانی

جناب آقای غلامرضا قربانی :

طبق اظهارنامه رسمی تمایل خود را به ادامه رابطه استیجاری به مالک اعلام نمایید

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

مبلغ 25 درصد را به حساب مالک واریز و طی اظهار نامه تمایل و اقدام خود را اعلام کنید

زهرا صارمی

سرکار خانم زهرا صارمی:

سلام
به محض اتمام قرارداد ظرف یک ماه 25٪ به مبلغ اجاره و رهن سال گذشته اضافه کنید و طی اظهارنامه ایی به مالک اعلام کنید

مصطفی مستأجران

جناب آقای مصطفی مستأجران :

با سلام از طریق شورای حل اختلاف جهت تمدید قرارداد اقدام کنید.

امین احمدی

جناب آقای امین احمدی :

از طریق شورای حل اختلاف جهت تمدید قرارداد اقدام کنید

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
با ارسال اظهارنامه تمایل خود به تمدید قرارداد اجاره را طبق مصوبه دولت اعلام نمایید.

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام موجر باید قبل از تخلیه 60 درصد مبلغ رهن را به مستاجر مسترد نماید و
طبق مصوبه ستاد کرونا ، قرارداد اجاره با افزایش 25 درصد اجاره بها ، خود به خود تمدید خواهد شد
شما باید ابتدا یک
اظهارنامه مبنی بر تمدید قرارداد اجاره با افزایش 25 درصد رهن ، برای موجر ارسال نمایید و مبلغ را به حساب ایشان واریز نمایید و ..

ژیلا قهرمانی

سرکار خانم ژیلا قهرمانی :

با سلام از طریق شورای حل اختلاف جهت تمدید قرارداد اقدام کنید

فرشته نوری

سرکار خانم فرشته نوری :

25 در صد اضافه کنید و بپردازید و اظهارنامه برای مالک ارسال کنید جهت تمدید.

علی اصغر نادری

جناب آقای علی اصغر نادری:

از طریق شورای حل اختلاف جهت تمدید قرارداد اقدام کنید