مشاوره حقوقی رایگان - تخلیه ملک توسط مستاجر

سلام من در خونه ای مستاجر هستم و 2 سال خورده ای اینجا زندگی میکنم و تازگی به دلیل زلزله دیوارها خونه ترک برداشته و همچنین این خونه به اگو وصل نیست و 2 عدد چاه در خانه هست و طبقه همکف زندگی میکنم و 3 طبقه هم بالای سرم ، با تماسی که با آتش نشانی داشتم و بازدید از خونه گفته شده که این خونه امن نیست و احتمال ریختن و یا فرونشست چاه هست و یک گزارش برای من نوشتن در این مورد با صاحبخونه که صحبت کردم و گفتم میخواهم پاشم ولی گفته باید یک مشتری پیدا کنم که پول رهن رو بگیرم و بهت بدم ولی الان جاهای که سپرده خیلی اجاره بیشتر گفته و هنوز کسی پیدا نشده ، آیا میتونم با نامه ای که از آتش نشانی برام صادر شده کاری بکنم و پولم رو بگیرم و مراحلش چطوریه؟ بدون اون پول رهن نمیتونم جای دیگه برم
ممنون

پاسخ ها :

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

با سلام
باید خانه کارشناسی گردد تا معایب مشخص گردد

فاطمه اسپرهم

سرکار خانم فاطمه اسپرهم :

سلام میتوانید نسبت به فسخ اجاره طرح دعوا کنید

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام شما می‌بایست دادخواست فسخ اجاره نامه بدهید

علی کشاورز

جناب آقای علی کشاورز :

اول اظهارنامه مبنی بر فسخ اجاره نامه و درخواست پول رهن ، بعد دادخواست تایید فسخ اجاره نامه و مطالبه وجه و خسارات دادرسی

سعيد  بزرگي كازروني

جناب آقای سعيد بزرگي كازروني :

بله دادخواست فسخ قرارداد اجاره دهید

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام مطابق توضیحات می‌بایست دادخواست فسخ داده شود