مشاوره حقوقی رایگان - مشکلات اپارتمانی

سلام
همسایه طبقه اول دچار گرفتگی لوله اشپزخانه شده بود بعد از هزینه لوله باز کنی و اسیب در طبقه سقف پارکینگ به مبلغ سه میلیون ادعا دارند هزینه لوله بازکنی به مبلغ 3 میلیون را از شارژ کم کنید و هزینه شارژ را پرداخت نمی کند ..

پاسخ ها :

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

اگر لوله عمومی بوده باید از شارژ کم شود ولی اگر لوله مختص آشپزخانه فرد بوده فقط طبقه مربوطه مسول هست

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
اگر لوله عمومی باشد باید همه مالکین مشارکت کنند و این هزینه ها از شارژ ساختمان پرداخت می شود.

فاطمه اسپرهم

سرکار خانم فاطمه اسپرهم :

سلام لوله اختصاصی باشد حق نداذد از شارژ کسر کند به مدیرساختمان بفرمایید اظهارنامه بزند و مطالبه شارژ کند

حسین شاپوری

جناب آقای حسین شاپوری :

سلام
اگر لوله جزء مشاعات و عمومی باشد در قالب شارژ ساختمان قرار خواهد گرفت و اگر جزء اختصاصی باشد نبایستی از شارژ ساختمان کسر شود‌.

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

اگر لوله کشی مربوط به مشاعات است باید از شارژ داده شود و در غیر این صورت مالک همان واحد مکلف به جبران خسارت است

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام اگر آسیب از لوله‌های اختصاصی ایشان بوده تمام هزینه‌ها با ایشان است اما اگر از هزینه‌های عمومی بوده می‌بایست همه بپردازند