مشاوره حقوقی رایگان - فسخ قرارداد از طرف مستاجر و سنگ اندازی موجر

با سلام
بنده به عنوان مستاجر ملکی رو اجاره کردم که بعد از گذشت حدودا 4 ماه قصد فسخ قرارداد رو دارم.
با مالک صحبت کردم که حتی قبول دار خسارت هم خواهم شد. اما وی قبول نمی کند.
موجر فقط به جایگزین کردن با یک شخص دیگر قبول دار است که این مورد برای ما بسیار سخت است. چون هم با این شرایط که باید قرارداد 8 ماهه بسته شود، هم مستاجر جدید و ما باید کمیسیون کامل بنگاه را بپردازیم، مستاجر جدید پیدا نمی شود.
بهترین و کم دردسر ترین راه برای فسخ اجاره نامه چیست؟

پاسخ ها :

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام با توجه به اینکه قرارداد اجاره یک عقد لازم است میبایست توافقی این موضوع حل شود

اشتباه شما در این بوده که در ابتدای قرارداد این حق را برای خود در نظر نگرفته‌اید در قرارداده بعدی این مورد را رعایت نمایید

سعيد  بزرگي كازروني

جناب آقای سعيد بزرگي كازروني :

قرارداد شما یک ساله بسته شده و باید به قرارداد منعقده متعهد باشید فقط در صورت رضایت طرفین میتوانید اینکار را انجام دهید

مریم یزدان بین

سرکار خانم مریم یزدان بین :

اجاره قرارداد لازمه و به هم زدن چنین قراردادی نیاز به توافق دو طرفه داره و اگر شرط فسخی در قرارداد براتون پیش بینی نشده ملزم هستید تا انتهای قرارداد به تعهدات خودتون عمل کنید یا در غیر اینصورت با موجر به توافقی در این زمینه برسید.

فاطمه اسپرهم

سرکار خانم فاطمه اسپرهم :

سلام اگر در قراردادتان شرط فسخ دارد مطابق همان عمل کنید وگرنه باید تا پایان مدت اجاره بمانید

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

باسلام
باتوجه به اینکه قرارداد اجاره عقد لازمی است اگر موجر رضایت به فسخ قرارداد نداشته باشد شما به تنهایی نمیتوانید به تنهایی قرارداد را فسخ کنید مگر اینکه در قرارداد شرط فسخ پیش بینی شده باشد

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

با سلام
طبق قانون قرارداد اجاره عقد لازم است و قابل فسخ نیست مگر در قرارداد اجاره شرط تخلیه شده باشد
و در قرارداد های چاپی املاک ، اصولا
شرط تخلیه ذکر شده است

حسین شاپوری

جناب آقای حسین شاپوری :

سلام
قرارداد اجاره از جمله عقود لازم است و اگر شرط فسخ در آن لحاظ نشده باشد و یا اقاله صورت نپذیرد شما مکلف هستید تا در انتهای قرارداد اجاره به تعهدات خود عمل کنید.

ننا فرد

سرکار خانم ننا فرد :

عقد اجاره عقدی است لازم مگر طرفین در قرارداد برای خود حق فسخ در نظر گرفته باشند در غیر اینصورت فقط توافق می تواند حل کننده این امر باشد

علی کشاورز

جناب آقای علی کشاورز :

راهی نیست مگر اینکه ملک غیر قابل سکونت یا ایرادات دیگری داشته باشه