مشاوره حقوقی رایگان - پرینت پیامک

سلام وقتتون بخیر
شخصی هست که میخاد از خط بنده پرینت بگیره، من چیکار باید بکنم تا پیام های من حذف بشن و نشون داده نشن (پیام های یک شماره مشخص)

پاسخ ها :

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

بادرود
امکان حذف نیست به صرف آنچه در سوال آمده

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

امکان اخذ پرینت بدون دستور قاضی نیست

فاطمه اسپرهم

سرکار خانم فاطمه اسپرهم :

سلام نمیتوانید کاری کنید پرینت را مقام قضایی دستور میدهد

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
خیر
چنین امکانی وجود ندارد.
توجه داشته باشید صرفا با دستور قضایی پرینت محتوای پیام ها وجود دارد که قاضی پرینت شش ماه گذشته را صادر می کند.
اگر مالک سیم کارت پرینت بگیرد می تواند پرینت سه ماه گذشته را بگیرد که در این صورت محتوای پیام ها مشخص نیست و صرفا تعداد پیام ها و تماس ها و زمان و تعداد آنها مشخص می شود.

پانیذ قمشی بزرگ

سرکار خانم پانیذ قمشی بزرگ:

با سلام
شما راهی برای حذف ندارید.
به دستور مقام قضایی قابل استعلام است.
برای استعلام پیام ها بازه زمانی محدودی وجود دارد و همه پیام ها در هر زمانی قابل استعلام نیست.

جواد قدرتی

جناب آقای جواد قدرتی :

بدون حکم دادگاه امکان پرینت نیست

بهنام اسکندرزاده

جناب آقای بهنام اسکندرزاده :

پرینت پیامها در صورت امکان توسط مقامقضایی با صدور دستور اخذ می گردد راهی نیست ولی احتمال اخذ متن پیامها بسیار کم است

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام اگر منظور شما متن پیامک‌ها می‌باشد که قابل حذف توسط مالک سیم کارت نمی‌باشد اگر منظور حذف برنامه‌ها می‌باشد می‌توانید اقدام کنید

علي  امراللهي

جناب آقای علي امراللهي :

سلام، استعلام پیامک ها صرفا با دستور دادگاه خواهد بود، امکان حذف سوابق وجود ندارد

منیره رحیمی

سرکار خانم منیره رحیمی :

باسلام
پیام ها حذف نمی شوند
پرینت به مالک سیمکارت نهایتا تا بازه زمانی 6 ماهه آن هم با دستور مقام قضایی داده خواهد شد

حسین شاپوری

جناب آقای حسین شاپوری :

سلام
سوال حقوقی نیست و پرسش مطرح شده در گروه سوالات غیرحقوقی قرار دارد.