مشاوره حقوقی رایگان - نحوه دریافت پیامک

با عرض سلام
برای شکایت به اتهام تهمت و تهدید نیازمند پیامک های ارسال شده از فرد مقابل هستیم و با توجه به تخریب موبایل توسط فرد دسترسی به پیامک ها نداریم لطفا راهنمایی کنید که چطور میتوان پیامک هارا استخراج کرد

پاسخ ها :

ژیلا قهرمانی

سرکار خانم ژیلا قهرمانی :

سلام شکایت خود را مطرح کنید از طریق مراجع قضایی استعلامات لازم را به عمل اوردید

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

در زمان ثبت شکایت درخواست استعلام هم انجام دهید

عذرا نصرآبادی

سرکار خانم عذرا نصرآبادی :

سلام .شما شکایت توهین وتخریب را مطرح نمایید جهت دستیابی به پیامک ها از دادگاه بخواهید استعلام گیرد .برا در اوردن پرینت پیامک ومکالمات نیاز به دتور قضایی دارید.

غلامرضا قربانی

جناب آقای غلامرضا قربانی :

می توانید با ارائه اسناد و مدارک مثبت نسبت به طرح دعوی خود اقدام نمایید

علی اصغر نادری

جناب آقای علی اصغر نادری:

با ارائه اسناد و مدارک مثبت نسبت به طرح دعوی اقدام کنید

رضا  جمشيدی

جناب آقای رضا جمشيدی :

سلام در زمان ثبت شکایت درخواست استعلام بدهید

فرشته نوری

سرکار خانم فرشته نوری :

شکایت خود را ثبت کنید و درخواست استعلام کنید.

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
با دستور دادگاه می توانید پرینت پیامک ها را ارائه دهید

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام
شما میتوانید شکایت توهین و تهدید را مطرح نمایید و از دادگاه درخواست استعلام از مخابرات را نمایید و

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود تقاضای استعلام بفرمایید

1: در اصل کلی تنها سایت یا برنامه های قابل ردیابی هستند که سرور آنها داخل کشور باشد.

2.اگر سروری در ایران نباشد چند حالت به وجود می اید الف) یک جرم بدون شاکی می خواهیم رسیدگی کنیم چون هیچ گونه سروری وجود ندارد قابل ردیابی نیست ب) دارای شاکی خصوصی می باشد که شاکی اسکرین شات همراه خود می آورد در این صورت اصطلاحا از شرکت های asp استعلام اخذ می شود و ip فرد مورد نظر اخذ می شود.

و از طریق ip اطلاعات اشتراک و داده تا شش ماه اخذ می شود یعنی متوجه می شویم که وارد کدام سایت شده است.

ولی هم اکنون به متن پیام ها چه در با وجود اکانت و حذف اکانت قابل دستیابی نیست.

و جرائم که هم اکنون کشف می شود اصطلاحا از طریق مهندسی اجتماعی و رصد فضای مجازی می باشد.