مشاوره حقوقی رایگان - شورای حل اختلاف

با عرض سلام خدمت وکلای گرامی
ما از فردی به دلیل فحاشی و تهدید حضوری و تلفنی شکایت کردیم و به دلیل تخریب موبایل توسط فرد دسترسی به پیامک ها نداریم در حال حاضر حل اختلاف فرجه یک ماهه صلح داده است و از آنجایی که سقف پیامک های ذخیره شده در سرور شش ماه است طولانی شدن زمان رسیدگی به ضرر ما است میخواستم بدونم میشه پیامک ها رو به طریقی دریافت کرد و یا پرونده را از حل اختلاف خارج کرد؟؟

پاسخ ها :

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام می توانید طل یک لایحه از قاضی محترم شورا درخواست نمایید

مصطفی مستأجران

جناب آقای مصطفی مستأجران :

با سلام از شورا بخواهید تا پرونده را فوراً به دادسرا ارسال کند.

غلامرضا قربانی

جناب آقای غلامرضا قربانی :

جهت صلح و سازش به شورای حل اختلاف ارجاع می گردد

فرشته نوری

سرکار خانم فرشته نوری :

از شورا طی لایحه ای با شرح ماوقع بخواهید سریعا پرونده را به دادسرا ارسال کند.

رضا  جمشيدی

جناب آقای رضا جمشيدی :

سلام از قاضی شورا با شرح موضوع بخواهید تا سریعا پرونده رابه دادسرا ارسال کند

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

با سلام خیر اصولا قضات با گرفتن پرینت پیام ها از مخابرات ، موافقت نخواهند کرد. مگر

امین احمدی

جناب آقای امین احمدی :

جهت صلح و سازش به شورای حل اختلاف ارجاع می گردد

ژیلا قهرمانی

سرکار خانم ژیلا قهرمانی :

سلام جهت صلح و سازش به شورای حل اختلاف ارجاع می گردد در صورت عدم تمایل به سازش میتواند در دادگاه پیگیر پرونده باشید

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

جهت صلح و سازش به شورای حل اختلاف ارجاع می گردد