مشاوره حقوقی رایگان - دخل و تصرف در مشاعات ساختمان

باعرض سلام و خسته نباشید

بنده ساکن طبقه سوم آپارتمانی صدو بیست متری سه طبقه هستم که در سند رسمی حیاط و پارکینگ مشاع قید شده است و یکی از همسایگان حیاط ساختمان را بدون اجازه و رضایت بنده به عنوان پارکینگ دوم استفاده می کند و همچنین طبق قرار شفاهی بین ساکنین قبل از سکونت بنده بدترین جای پارک ماشین به بنده افتاده است و همچنین ساکن طبقه دوم علاوه بر پارکینگ دوم زیر راه پله را با دیوار کاذب پوشانده و تبدیل به انباری دوم اختصاصی خود نموده است و همچنین برق راه پله و پارکینگ و حیاط مشاع از برق واحد بنده تامین میشودآیا امکان دارد اجازه ندهم حیاط مشاع را به پارکینگ دوم تبدیل کنند و همچنین در مورد موارد دیگر بسیار ممنون خواهم بود راهنمایی بفرمایید.

ممنون میشم فقط در حد راهنمایی کمکم کنید

پاسخ ها :

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود
پرسشگر ارجمند
اری امکان اعتراض بدین موضوع وجود دارد

فاطمه اسپرهم

سرکار خانم فاطمه اسپرهم :

سلام شکایت مزاحمت کنید و برق مشاع را بااظهارنامه به مدیر ساختمان اطلاع دهید که از شارژ پرداخت کند

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

بله هر گونه استفاده شخصی از مشاعات بدون رضایت ساکنین قابل پیگیری است

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
می توانید با عنوان تصرف عدوانی شکایت کنید

مریم یزدان بین

سرکار خانم مریم یزدان بین :

بدون رضایت سایر واحدها عمل غیرقانونی و قابل پیگیریه. میتونید از ایشون شکایت کنید.

حسین شاپوری

جناب آقای حسین شاپوری :

سلام
بله؛ همسایه مورد اشاره در متن سوال حق ندارد از قسمت مشاعات برای استفاده شخصی خود استفاده کند و این اقدام خلاف قانون است و شما حق دارید که اجازه ندهید که حیاط مشاع را به پارکینگ دوم تبدیل کند.

علی کشاورز

جناب آقای علی کشاورز :

اول برای مالکی که در مشاعات ماشین پارک می کند و در مشاعات وسیله گذاشته اظهار نامه رسمی ارسال کنید دوم راجع به برق عمومی که از واحد شما استفاده می شود نیز اظهارنامه برای کلیه مالکین بدهید

سید علیرضا سیدی

جناب آقای سید علیرضا سیدی :

هیچکدام از ساکنین آپارتمان نمیتوانند در فضاهای مشاعی آپارتمان استفاده شخصی داشته باشند و نیز برق قسمتهای مشاعی نیز باید از کنتور برق مشاعی استفاده شود و بابت هرکدام که رعایت نشود میتوان طرح دعوی نمود و دادگاه متصرف قسمت مشاعی را الزام به تخلیه مینماید و برق مشاعات را از کنتور برق شخصی جدا مینماید همچنین چنانچه بابت پارکینگ توافقنامه ای تنظیم نشده باشد یا در سند رسمی ملک پارکینگ هر واحد مشخص نشده باشد میتوان از دادگاه تقاضای اعمال قرعه جهت تعیین پارکینگ هر واحد نمود