مشاوره حقوقی رایگان - استفاده از راهرو به عنوان پارکینگ

سلام.من در یک ساختمان 4 طبقه و 7 واحدی زندگی میکنم.همه در سند دارای پارکینگ اختصاصی مزاحم با ذکر شماره پارکنیگ در زیر زمین هستند.پارکینگ‌بنده هم در هم کف قرار گرفته که مزاحم کسی نیستم.حال یکی از واحدا جلوی ماشین بنده در همکف پارک میکندو مزاحم بنده است و میگوید در ثبت اسناد اینجا هم به عنوان پارکینگ قید شده(با مراجعه به ثبت اسناد متوجه شدم که پشت ماشین بنده به عنوان پارکینگ قید شده اما در هیچا ثبت نشده و فقط کروکی پارکینگ است)در صورت شکایت بنده از همسایه حق با کیست؟

پاسخ ها :

حسین شاپوری

جناب آقای حسین شاپوری :

سلام
نیاز به بررسی مدارک و مستندات مربوطه است.

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

اگر جز مشاعات نباشد منعی برای استفاده ندارد

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
دادگاه با توجه به قرارداد و صورتمجلس تفکیکی اظهارنظر خواهد کرد.

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود استفاده از مشاعات منوط به رضایت سایر مالکین مشاعی است

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام شما باید به شهرداری مراجعه و درخواست صورتمجلس تفکیکی را نمایید که جا نمایی تمام پارکینگ ها در صورتمجلس مشخص شده است و سپس بر اساس آن اقدام قانونی انجام بدهید

قدرت اله رحیمی

جناب آقای قدرت اله رحیمی :

در صورتی که راهرو دارای کاربری پارکینگ نباشد شما می توانید به عنوان مزاحمت از حق علیه ایشان شکایت کیفری مطرح کنید ضمن پارکینگ ملک اختصاصی محسوب می شود لذا در این خصوص از طریق 110 و از طریق شهرداری اقدام به رفع مزاحمت نمایید

امین جلیلوند

جناب آقای امین جلیلوند :

سلام اداره ساختمان یک مسئله توافقی است که بهتر است مسالمت آمیز حل و فصل شود در مسائل جزئی ارزش پیگیری ندارد

علی کشاورز

جناب آقای علی کشاورز :

اول شما باید صورتمجلس تفکیکی و نقشه پیوست آن را پیدا کنید و به استاد آن صحبت کنید

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

شما می توانید به عنوان مزاحمت از حق علیه ایشان شکایت کیفری مطرح کنید

منیره رحیمی

سرکار خانم منیره رحیمی :

باسلام
بدوا باید به شرداری مراجعه نموده و درخواست صورتمجلس تفکیکی نمایید پارکینگ جزو مشاعات است و نمی توان بدون اجازه سایرین از آن بهره شخصی برد