مشاوره حقوقی رایگان - تصرف عدوانی

با سلام. من مالک یک واحد از سه واحد یک مجتمع اپارتمان هستم زمانی که ما خریدیم سازنده آپارتمان 10 درصدی از مشاعات را ساخته بود و پس از فروش طبقه همکف - مالک جدید طبقه همکف کل مشاعات ساختمان را بنا ساخت و قسمتی از صحن حیاط که باقی مانده بود سقف ورق انداخت و مغازه کرد شکایت کیفری کردم رای اولیه به نفع من و رفع تصرف و4ماه حبس تعزیری برای متهم (مالک طبقه همکف) داد ولی رای تجدید نظر چون سازنده اپارتمان شهادت دروغ داد و ساخت بنا را قبول کرد مالک طبقه همکف (متهم) براعت وی صادر شد حالا من چکار باید بکنم. ایا میشود با شکایت حقوقی خلع ید حق خود را بگیرم ؟ در ضمن در زمان ساخت طبقه همکف من اظهارنامه به ایشان دادم که هیچ جواب نداد مالک طبقه همکف قولنامه ای خریده وحتی قسمت مشاعات در قولنامه نیست 53متر قولنامه دارد 100متر تصرف کرده است (واحدها سند و پایان کار دارد) - (من باید از سازنده شکایت کنم یا از مالک کنونی طبقه همکف؟) میگن شکایت حقوقی کن به چه مضمون شکایت کنم ایا احتمال موفقیت است یا بازم بعد دو سال هزینه کردن به جایی نمی رسد

پاسخ ها :

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

به کمسیون ماده صد شهرداری شکایت کنید اگر ساخت و سازها خارج از پروانه باشد رسیدگی میشود

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

نیاز ب بررسی بیشتر و گفتگو متقابل دارد تا اظهارنظر دقیقی بتوان کرد

علی کشاورز

جناب آقای علی کشاورز :

شما باید دادخواست قلع و قمع مستحدثات در مشاعات را بدهید و این کار وکیل است با خواندن مدارک شما .

منیره رحیمی

سرکار خانم منیره رحیمی :

باسلام
بهتر است با یک وکیل متخصص در امور مذبور مشورت کنید

غلامرضا قربانی

جناب آقای غلامرضا قربانی :

اظهارنظر دقیق حقوقی مستلزم بررسی مستندات واخذ توضیحات از جوانب مختلف می باشد

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
جهت ثبت شکایت تصرف عدوانی یا دادخواست رفع تصرف عدوانی به دفتر خدمات قضایی مراجعه کنید.

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام بله
اگر شما سند رسمی مالکیت دارید شما باید دادخواست خلع ید از مشاعات ساختمان ، به طرفیت مالک طبقه همکف و سازنده اقامه نمایید

و شما میتوانید دادخواست حقوقی رفع تصرف عدوانی از مشاعات ساختمان و ممانعت از حق را اقامه نمایید

و باید با تنظیم لایحه دفاعیه حقوقی دقیق ، ادعای خود را
اثبات نمایید

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود اظهارنظر دقیق مستلزم بررسی جمیع مستندات است و گفتگوی طرفینی را می‌طلبد

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام

شما باید دادخواست حقوقی رفع تصرف عدوانی از مشاعات ، ساختمان و رفع ممانعت از حق را به طرفیت سازنده و خریدار اقامه ‌نمایید

و اگر شما سند رسمی داشته
باشید میتوانید دادخواست خلع ید از مشاعات ، به طرفیت سازنده و خریدار اقامه نمایید