مشاوره حقوقی رایگان - شکایت خودرویی

سلام.
خودرو سواری خریدم و کل مبلغ پرداخت شد منهای 5 میلیون تومان جهت انتقال سند و غیر برای روز انتقال سند گذارده شد در مبایعه نامه ذکر شده در صورتی که بیش از یک گلگیر رنگ شدگی داشته باشد از مبلغ مبایعه کم می‌گردد بعداً مشخص شد یک درب هم رنگ شدگی دارد حدود یک ماه بعد ورق کارشناسی هم دریافت شد در این مورد. فروشنده . فروشنده.بدون دریافت 5 میلیون انتقال سند انجام داد پس از چند روز شکایت جهت دریافت 5 میلیون تومان را داده با توجه به اینکه در مورد عدم پرداخت 5 میلیون که به علت رنگ شدگی بیشتر خودرو بوده چیزی بین دو طرف در روز انتقال سندنوشته نشده است ولی انتقال سند زده شده در محکمه آیا خریدار موضوع را در مورد رنگ شدگی بیشتر خودرو بگویدرای به نفع خریدار صادر می‌شود؟ یا با گفتن این موضوع خریدار محکوم به پرداخت می‌شود و بایستی برود جداگانه بابت رنگ شده بیشتر دادخواست بدهد؟

پاسخ ها :

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
با توجه به توضیحات ارائه شده مدارک و مستندات نیاز به بررسی است.

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام هیچ موقع نتیجه دعوا با گفتگو مشخص نمی‌شود می‌توانید دفاعیات خود را مطرح کنید

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

با سلام
خریدار باید ابتدا دادخواست تامین دلیل را مطرح نمایید تا توسط کارشناس رسمی دادگستری تمام معایب خودرو مشخص و مبلغ خسارت تعیین گردد
و بعد باید دادخواست متقابل اقامه نماید

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود
پرسشگر ارجمند
ابتدا تامین دلیل نمایید و سپس دادخواست تخصصی تنظیم گردد

فاطمه اسپرهم

سرکار خانم فاطمه اسپرهم :

سلام شما هم برای ادعایتان باید دادخواست بدید و ادله داشته باشید