مشاوره حقوقی رایگان - دریافت الباقی ثمن‌

سلام وقت بخیر
بابت فروش ماشین 4میلیون تومن از خریدار طلب دارم و شناسنامه ی او دستم گرو هستش
توی قولنامه نوشته شده که شناسنامه ی وی بابت 4تومن مانده حساب دست بنده گرو نگه داشته می‌شود تا 20 روز
مبلغ رو پرداخت نمیکند
به نظرتون با دادخواست الباقی ثمن‌ چقدر زمان میبرد به پولم برسم؟
آیا اصلا فایده ای دارد یا پروسه وقت گیره و ارزش پیگیری ندارد ممنون میشم شفاف روشن کنید برام

پاسخ ها :

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود
پرسشگر ارجمند
ابتدا اظهارنامه ارسال دارید اگر افاقه ننمود سپس دادخواست دهید احتمال موفقیت وجود دارد

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام علت‌های زیادی می‌تواند در مدت معین شود مانند اینکه شخص سامانه ثنا داشته باشد یا خیر محل سکونتش کجا می‌باشد همه این‌ها نیاز به بررسی دارد

سعيد  بزرگي كازروني

جناب آقای سعيد بزرگي كازروني :

دادخواست خودرا ارایه نمایید با توجه به اینکه در شورا حل اختلاف رسیدگی میشود زمان کمتر است

پریسا عطاریان

سرکار خانم پریسا عطاریان:

بله میتوانید دادخواست مطالبه ثمن بدهید

یک وکیل

با سلام وقت بخییر بله می تواند دادخواست تقدیم کنید ولی پروسه روند کاری پرونده مربوط به وقت های رسیدگی دادگاه می باشد که شاید زمان بر و شاید کوتاه مدت باشد .

پانیذ قمشی بزرگ

سرکار خانم پانیذ قمشی بزرگ:

با سلام
زمان قابل پیش بینی نمی باشد.
احتمالا به پول خود می رسید و این موضوع در صلاحیت شورای حل اختلاف قرار دارد.

فاطمه ملکی

سرکار خانم فاطمه ملکی :

دادخواست شما به شورای حل اختلاف ارجاع داده میشود در بهترین حالت سه ماه اگر به رای اعتراض بزنند هشت ماه الی یکسال

ميثم  رحيم نژاد بالاگفشه

ميثم رحيم نژاد بالاگفشه :

با سلام
رسیدگی به پرونده ها بستگی به شعبه رسیدگی کننده دارد
با توجه به مبلغ موضوع دعوي ، طرح پرونده در شورا خواهد بود که علی القاعده زمان کمتری برای رسیدگی نسبت به دادگاه خواهد برد

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام
اظهارنامه ارسال نمایید
و دادخواست مطالبه وجه و خسارت تاخیر تادیه اقامه نمایید

سودا  ملك زاده

سرکار خانم سودا ملك زاده :

سلام
اقدام کنید به پولتون میرسید اما کمی زمان میبره بستگی به خودتون داره

جمشید کیائی فرد

جناب آقای جمشید کیائی فرد :

ب نظرم ابتدا اظهارنامه بفرستید..

منیره رحیمی

سرکار خانم منیره رحیمی :

باسلام
بدوا اظهارنامه ای در این خصوص ارسال و مهلت تعیین کنید و سپس طرح دعوی نمایید

ننا فرد

سرکار خانم ننا فرد :

اظهارنامه ارسال نمایید.
دادخواست مطالبه ثمن و خسارات قابل طرح می باشد
زنان قابل پیش بینی نمی باشد