مشاوره حقوقی رایگان - عدم پرداخت بخشی از ثمن معامله خودرو

باسلام. 2 ماه پیش 2 دستگاه خودرو به نمایشگاه فروختم . به جای این دو دستگاه یک دستگاه خودرو گرفتم و خودرو خریداری شده را به نام خودم زدم ویکی از خودروها یی که فروختم وکالت زدم . ولی خودرو دوم رو هنوز وکالت نزدم. مقرر شده بود الباقی پول مابه التفاوت ظرف مدت 4 به شماره حساب اعلامی در قولنامه ها وایز گردد .بخشی از این پول بعد از حدود 10 روز واریز شد ولی الباقی آن پس از گذشت 2 ماه هنوز واریز نشده و هر چقدر هم صحبت می کنیم همش امروز و فردا می کنند.الان چه راهکاری هست برای مجاب کردن آنها به پرداخت مابقی وجه ؟ آیا اتحادیه می تونم شکایت کنم؟ ترتیب اثر می دهند ؟یا از طریق قضایی اقدام کنم و توقیف پلاک رو خواستار بشم .

پاسخ ها :

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام در این خصوص شما می‌بایست از طریق مرجع محترم قضایی اقدام نمایید جزئیات قرارداد شما می‌بایست مورد بررسی قرار دهم اگردر قرارداد مبلغی به عنوان خسارت ر گرفته شده باشد می‌توانید آن را مطالبه کنید اگر تمایل به فسخ دارید آن نیز راه جداگانه دارد که همه این‌ها می‌بایست مورد جزئیات قرار بگیرد و بررسی قرار بگیرد

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

نیاز به بررسی بیشتر و گفتگو متقابل دارد تا اظهارنظر دقیقی بتوان کرد و

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

بادرود
ابتدا اظهارنامه ارسال دارید
اگر افاقه ننمود دادخواست مطالبه ثمن باید طرح گردد

حسین شاپوری

جناب آقای حسین شاپوری :

سلام
دادخواست به خواسته مطالبه وجه را در یکی از دفاتر خدمات قضایی به ثبت برسانید. بدواً توصیه می‌شود از طریق ارسال اظهارنامه مبنی بر مطالبه وجه اقدام بفرمائید.

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
طبق قرارداد می توانید طرح دعوی کنید

نجم الدین سپهوند

نجم الدین سپهوند :

سوال کلی...ابتدا شما معاوضه کرده یا در چارچوب عقد بیع هر کدام از خودرو واگذار شده ....بصورت کلی با توجه به سوال میتوانید مطالبه ثمن باقیمانده رو دادخواست بدید یا با توجه به ثمن های هر کدام از قولنامه های خودروهای واگذاری هر کدامشون نسبت به فسخ یکی از قولنامه ها با توجه به تعهدادت داخل قولنامه اقدام کنید

محمد فلاح

جناب آقای محمد فلاح :

باسلام .دادخواست مطالبه وجه دهید و وکالت خودرو دوم را تا زمان پرداخت ثمن ندهید.

حبیب رزوانی

جناب آقای حبیب رزوانی :

اول ارسال اظهارنامه و مطالبه، دوم اقدام حقوقی دادگاه

يحيي  چقازردي

جناب آقای يحيي چقازردي :

دوست عزیز شما فقط میتونید جهت وصول مابقی مبلغ بطرفیت کسی که فروختید طرح دعوی کنید

فرشته نوری

سرکار خانم فرشته نوری :

ابتدا اظهارنامه دهید در صورت عدم افاقه دادخواست مطالبه وجه دهید

پانیذ قمشی بزرگ

سرکار خانم پانیذ قمشی بزرگ:

با سلام
ابتدا برای مطالبه وجه اظهارنامه ارسال کنید و اگر نتیجه ای حاصل نشد، می توانید دادخواست مطالبه وجه بدهید.

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

سلام در اینجا می‌بایست یک دادخواست خسارت را مطالبه نمایید