مشاوره حقوقی رایگان - تعیین تکلیف زوجه

با سلام شوهرم 7ماهه که خونه رو ترک کرده و به هیج دلیل قانع کننده ای می خواهد من را طلاق دهد و هیچ اقدامی هم نمی کند فقط می گوید مهریه ات می دهم بیا توافقی جدا بشیم بدون هیچ دلیلی چه کنم ؟

پاسخ ها :

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
مرد برای طلاق هر زمان بخواهد می تواند همسرش را طلاق دهد.
زن برای طلاق باید دلیل داشته باشد.

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود
پرسشگر ارجمند
حتی المقدور کدخدامنشانه موضوع را فیصله دهید یا توافقی
زوج می‌تواند هر زمان که بخواهد زوجه خویش را طلاق دهد لیکن حقوق مالی زوجه می‌بایست پرداخت گردد یا تعیین تکلیف شود و گریزی نیست
موضوع نیازمند بررسی بیشتر است و گفتگوی طرفینی را می‌طلبد.

فاطمه اسپرهم

سرکار خانم فاطمه اسپرهم :

متاسفانه طلاق حق زوج است و نمینوانید مانع شوید ولی حقوق مالی خود من جمله مهریه، اجرت المثل ایام زناشویی، تنصیف دارایی را درنظر بگیرید

علی اصغر تاجیک

جناب آقای علی اصغر تاجیک:

فعلا که اقدامی ننموده است. از مشاوره و دکتر رانشناس خانواده کمک بگیرید . در ضمن مرد با پرداخت کلیه حق وحقوق زوجه می تواند همسر خود را طلاق دهد . شرایط عقدنامه را نیز باید مد نظر قرارداد .

علی کشاورز

جناب آقای علی کشاورز :

بگو هم مهریه میخام هم اجرت المثل و هم نصف اموال اگر قبل از دادخواست همه را داد، خوبه طلاق بگیر ، خواهان کسی باش که خواهان تو باشد

حسین شاپوری

جناب آقای حسین شاپوری :

سلام
شوهر یا زوج حق طلاق دارد و هر زمانی که بخواهد میتواند اقدام به طلاق کند و در صورتی که شوهر شما بخواهد تمام و کمال حقوق مالی شما از جمله مهریه را پرداخت کند دیگر طلاق توافقی محلی از اعراب نخواهد داشت.

مریم یزدان بین

سرکار خانم مریم یزدان بین :

طلاق حق شوهر است و اگر بخواهد میتواند زن خود را طلاق دهد. شما میتونید حقوق مالی خود رو مطالبه نمایید

حسین کریمی

جناب آقای حسین کریمی :

با سلام
توصیه می شود با یک روانشناس خانواده مشورت بگیرید

احسان رفیعی زاده

جناب آقای احسان رفیعی زاده :

مهریه را بگیرید و توافقی طلاق بگیرید

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام
به مشاور خانواده مراجعه نمایید

در صورت اقامه دادخواست طلاق توسط زوج ، برای اجرای صیغه طلاق در دفترخانه طلاق ، زوج باید ابتدا تمام حقوق مالی زوجه را پرداخت نماید

مهریه ، نفقه گذشته ، اجرت المثل ایام زناشویی ، نحله
و تا نصف دارایی مرد اگر در عقدنامه شرط شده باشد

فريده  باقري

سرکار خانم فريده باقري :

مطابق قانون حق طلاق با مرد است با پرداخت دیون میتواند طلاق دهد

فرشته نوری

سرکار خانم فرشته نوری :

زوج برای طلاق نیاز به دلیل ندارد اما تمام حقوق مالی زوجه را باید پرداخت کند اگر شرط تنصیف دارایی را امضا کردید و طلاق به علت عدم تمکین‌نباشد تا نصف دارایی بعد از ازدواج هم باید به شما بدهد.

سعيد  بزرگي كازروني

جناب آقای سعيد بزرگي كازروني :

حق طلاق با زوج است و می‌تواند با دادن حقوق مالی زوجه اورا طلاق دهد

امین جلیلوند

جناب آقای امین جلیلوند :

حق طلاق در قانون ما با مرد است و نیازی به ارائه دلیل نیز ندارد

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام حق طلاق با مرد است می‌تواند حقوق مالی زوجه را پرداخت نمایدشما نیز می‌توانید مطالبی را مطالبه کنید

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام می‌بایست موضوع بررسی شود تا بتوان اطلاعات بهتری داد

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام حق طلاق با زوج می‌باشد اگر قصد طلاق ایشان داشته باشد می‌بایست تمام حقوق مالی زوجه را بپردازد

زهرا صارمی

سرکار خانم زهرا صارمی:

سلام
تماس بگیرید تا توضیحات کامل به شما ارائه گردد . پاسخ شما در حد چند سطر توضیحات نیست

ستاره قلی پور ملکشاه

سرکار خانم ستاره قلی پور ملکشاه :

سلام درمورد طلاق نمیتوانید کارخاصی انجام دهید مگراینکه تمام حقوقی مالی خودرا مطالبه کنید

مژگان صالح آبادی

مژگان صالح آبادی :

دادخواست مطالبه نفقه و پس از محکومیت وی دادخواست طلاق از طرف زوجه