مشاوره حقوقی رایگان - شکایت از همسر (زوج)

با سلام واحترام
آیا می توان از زوج که منزل را هفته به هفته روزی سه چهار روز ترک می کند و در منزل مادربزرگ و خاله اش که نزدیک هم هستند سپری می کند شکایت کرد؟
همسرم بسیار دهن بین هست و هروقت از خانه مادربزرگش میاد بداخلاق میشه و کلی در زندگی مشکل باهم داریم.
ضمنا ایشان در آنجا مشروبات الکلی استفاده میکنه و برای اینکه کسی بهش کار نداره آنجا را انتخاب میکنه تا راحت باشه.
آیا میتوان شکایت کرد؟ گاها در خانه هم مشروب میاره قایم میکنه و وقتی من پیدا میکنم بلوا به پا میکنه و انکار میکنه چطوری میتونم مدرک علیش جمع کنم؟ میشه راهنماییم کنید

پاسخ ها :

الهه محمدی

سرکار خانم الهه محمدی :

باسلام واحترام
کاربر گرامی اولا در صورت ترک منزل به طور متناوب طی 9ماه و 6ماه بنحو متوالی مطابق شروط ضمن عقد وکابت در طلاق دارید.
ثانیا زوج نیز مانند زوجه ملزم به تمکین و حسن معاشرت می باشد و می توانید دادخواست الزام به تمکین بطرفیت ایشان مطرح نمایید.
جهت اثبات موارد مذکور باید ادله از جمله شهادت شهود، اقرار، سند، امارات)(فیلم، عکس، اسکرین شات پیام ها) ارایه دهید

محمد صفری

جناب آقای محمد صفری :

سلام
بعد از یافتن مشروبات با اورژانس اجتماعی تماس گرفته و صورتجلسه ای تنظیم کنید .
در صورت ایجاد عسر و حرج در زندگی شما میتوانید اقدام به جدایی کنید . اما صرف خارج شدن همسر به مدت سه الی چهار روز قابل شکایت نیست .

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

سلام قابل شکایت مختلفی است اما خواسته شما در نهایت چیست!?

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

بله میتوانید در صورت پیداکردن مشروبات الکلی با 110 تماس بگیرید تا صورت جلسه شود. و در صورت درگیری فیزیکی به پزشک مراجعه و گواهی پزشکی بگیرید و شکاست کنید . ضمنا میتوانید مهریه و نفقه و اجرت المثل خود را دادخواست دهید و مطالبه کنید

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود به مشاور خانواده مراجعه کنید اگر موفق نشدید طرح‌ دعوا نمائید

حسین شاپوری

جناب آقای حسین شاپوری :

سلام
مشخص نکرده اید که آیا قصد طلاق دارید یـــا قصد طلاق ندارید؟! اگر قصد طلاق داشته باشید در صورتی که در نبود شوهر خود و مصرف مشروبات الکلی به سختی و مشقت جسمی و روحی مبتلا شده اید می توانید درخواست طلاق دهید.

منیره رحیمی

سرکار خانم منیره رحیمی :

باسلام
متاسفانه به صرف عدم حضور همسر در منزل نمی توانید شکایت کنید ولی اگر مدت زمان عدم حضور ایشان به صورت متناوب به 9 ماه در مجموع می رسد می توانید درخواست طلاق نمایید

علي صبحي

جناب آقای علي صبحي :

با سلام بله میتوانید شکایت کنید

فرشته نوری

سرکار خانم فرشته نوری :

باید مدارک و مستندات علیه ش جمع آوری کنید.اعتیاد مضر از مصادیق عسر و حرج است.

سميه  احمدي

سرکار خانم سميه احمدي :

دو، سه روز ترک کردن قابل شکایت نیست.
زمانیکه مشروب به خانه آورد از وی فیلم و عکس و صدا ی ضبط شده داشته باشید و به 110 تماس بگیرید. ولی اینرا بدانید پس از این زندگی دیگر روال عادی نخواهد داشت و رو به فروپاشی خواهد رفت.

ننا فرد

سرکار خانم ننا فرد :

از طریق 110 شکایت نمایید تا صورتجلسه تنظیم گردد تا از باب عسر و حرج بتوانید استناد نمایید بدوا از مشاور متخصص امر کمک بگیرید

یک وکیل :

با سلام
امکان طرح شکایت دارید ولیکن باید بدانید که هدف از طرح شکایت چیست استمرار زندگی مشترک با تغییر رویه ایسان با مستمسکی برای جدایی؟

قدرت اله رحیمی

جناب آقای قدرت اله رحیمی :

سلام چون زندگی زناشویی هست برای جلوگیری از هر گونه پیشامد بد دیگری بهتر است مسالمت آمیز حل شود

مجید حق شناس

جناب آقای مجید حق شناس :

سلام با شهادت شهود و عکس یا فیلم میتوانید اثبات نمایید