مشاوره حقوقی رایگان - ترک منزل و عدم پرداخت نفقه

سلام وقت بخیر. شوهر من به مدت یکسال هست که منزل را ترک کرده بنده درخواست نفقه دادم وکیلشون عدم تمکین زدند و قید کردند با درخواست آشنایان از من حاضر به تمکین نشدم در صورتی که اصلا این موضوع صحت نداره و ایشون حتی با من تماس هم نمیگرفتند لطفا راهنمایی بفرمایید آیا لایحه ای تنظیم کنم قبل از دادگاه مبنی بر کذب بودن و ایشون ترک منزل کردند

پاسخ ها :

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
در جلسه یا طی لایحه ای دفاعیات خود را ارائه دهید

غلامرضا قربانی

جناب آقای غلامرضا قربانی :

لایحه دفاعیه مناسب به استناد مدارک و اسناد موجود تنظیم و ارائه نمایید

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

در زمان قانونی اعتراض بزنید و با لایحه و ارایه مستندات از جمله شهادت شهود از خود دفاع کنید

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام بله شما لایحه دفاعیه تنظیم نمایید و به دادگاه ارسال کنید و شهود خود را به دادگاه ارائه بدهید و

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام خدمت شما مخاطب گرامی اظهارنظر دقیق مستلزم گفتگوی طرفینی است. می توانید تماس بگیرید

زین العابدین محیط

جناب آقای زین العابدین محیط :

برای دادخواست تمکین باید منزل درشان همسر حاضروهمه چیزآماده باشد.درجلسه دادرسی ازخوددفاع کنید فعلا نیازی به ارسال لایحه نیست

عذرا نصرآبادی

سرکار خانم عذرا نصرآبادی :

شما لایحه دفاعیه تنظیم نمایید و به دادگاه ارسال کنید

ننا فرد

سرکار خانم ننا فرد :

درود
به شهود استناد نمایید و اعلام نماید در صورت مهیا بودن منزل و اثاث البیت حاضر به تمکین هستید

زهرا صارمی

سرکار خانم زهرا صارمی:

سلام
بله حتما لایحه تنظیم کنید و در جلسه حضور داشته باشید .
در صورت نیاز به مشاوره بیشتر تماس بگیرید

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

شما در جلسه تمکین بروید و اعلام کنید که در صورت اینکه زوج مسکنی مناسب در حد عرف برای شما تامین کند، حاضر به تمکین هستید و بدین ترتیب دعوای زوج رد و شما مستحق نفقه خواهید بود. جهت کسب اطلاعات بیشتر تماس بگیرید

علي صبحي

جناب آقای علي صبحي :

با سلام بله طي لايحه اي اعلام نماييد

تهمینه عزیزی

سرکار خانم تهمینه عزیزی :

بله با تنظیم لایحه قوی از خود دفاع کنید. ضمنا به حضور خود در منزل نیز اشاره کنید. بهتر است لایحه را با راهنمایی بک وکیل تنظیم کنید

سميه  احمدي

سرکار خانم سميه احمدي :

در روز جلسه دادگاه تمکین اعلام کنید با فراهم بودن شرایط تمکین حاضر به تمکین هستید