مشاوره حقوقی رایگان - بردن وسایل منزل توسط مرد

سلام شوهرم بیش از دو ماهه خونه رو ترک کرده با همه وسیله های شخصیش رفته خونه مادرش من رو هم تهدید میکنه میگه از خونه برو (صاحب خونه پدرشه) ضمنا ماشین لباسشویی و تلویزیون که خودش برای جهیزیه گرفته بود هم به کمک پدر و مادرش برده میگه فروختیم. من دو ماهه با دست لباسامو میشورم و زندگی رو دارن برام سخت میکنن که برم از اینجا عدم تمکین بگیرن. به نظرتون اینکه در حین زندگی من در اینجا این اقا وسیله هارو برده اشکالی نداره ؟ ضمنا این آقا این دو ماهی که نبود ماهی 500 به حسابم میریخت .

پاسخ ها :

عذرا نصرآبادی

سرکار خانم عذرا نصرآبادی :

سلام .وسایلش که مال خودش هست هیچ اما بابت ترک منزل به110گزارش وبابت نفقه اقدام کنید

امين  اميني زارع

جناب آقای امين اميني زارع :

بنظر مي رسد استمرار زندگي سخت است با مشاور خانواده گفتگو نماييد

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
شما می توانید با عنوان ترک انفاق کیفری شکایت کنید
از طرفی مهریه خود را نیز می توانید مطالبه کنید و در صورت امکان بهتر است همانجا ساکن باشید

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام بله زوجه

شما باید ابتدا اظهارنامه برای زوج ارسال نمایید

و سپس باید دادخواست مطالبه نفقه گذشته و جاری و تهیه منزل
مستقل همراه با
تهیه تمام وسایل زندگی به طرفیت زوج اقامه نمایید
و

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام و عرض ادب خدمت شما عرض کنم اگر این اقدامی صورت گیرد نمی توانند برای شما عدم تمکین بگیرند چرا که اگر قصد این اقدام را داشته باشند شما در مقابل می‌توانید دفاع کنید که منزل با تمام وسایل تهیه کنند و در آن صورت اگر شما حضور پیدا نکنید عدم تمکین شما صادر می شود

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

شما میتوانید بابت ترک منزل مشترک دادخواست نفقه و یا شکاست ترک انفاق کنید و یا مهریه خود را به اجرا بگذارید

حمیده پیراسته

سرکار خانم حمیده پیراسته :

سلام دادخواست مطالبه نفقه و تهیه مسکن و اثاث البیت با جلب نظر کارشناس دهید

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

شما هم جهیزیه خود را ببرید ویک اظهار نامه برای همسرتان بدهید که برای شما منزل مستقل همراه با وسایل زندگی فراهم کند در اینصورت تمکین میکنید

حسین شاپوری

جناب آقای حسین شاپوری :

سلام
بردن وسایل شخصی مشکل قانونی ندارد اما بردن وسایل رفاهی خانه مصداق عدم پرداخت نفقه و فراهم ننمودن وسایل زندگی است. شما می توانید دادخواست به خواسته پرداخت نفقه به طرفیت زوج تقدیم دادگاه خانواده محل سکونت خود کنید.

علی کشاورز

جناب آقای علی کشاورز :

دادخواست الزام به تهیه مسکن مجزا و لوازم خانه و نفقه بده و خانه را ترک نکن

محسن جان نثاری

جناب آقای محسن جان نثاری :

با سلام می توانید با اثبات عسر و حرج خود طلاق بگیرید.

سیده فاطمه کریم الحسینی

سرکار خانم سیده فاطمه کریم الحسینی :

با سلام
اظهارنامه ترک زندگی مشترک به ایشان بدهید اگر نیامد دادخواست الزام به نفقه معوقه و جاریه به طرفیت ایشان بدهید و تا حد امکان منزل را ترک نکنید.و اگر شش ماه به منزل مراجعه نکرد و شهود به این مسئله شهادت دهند میتوانید تقاضای طلاق کنید.

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود ابتدا اظهارنامه ارسال دارید اگر افاقه ننمود سپس دادخواست دهید احتمال موفقیت وجود دارد لیکن نتیجه قابل پیش بینی نیست بستگی به مدارک و اوضاع و احوال پرونده دارد و رویه شعبه و دفاعیات شما

معصومه فدایی

سرکار خانم معصومه فدایی :

اجازه جابجایی وسایل را نداشته اند

منیره رحیمی

سرکار خانم منیره رحیمی :

باسلام
اگر اقلام مذبور هدیه داماد به شما بوده و جزو سیاهه جهیزیه است می توانید آن را پس بگیرید
در خصوص نفقه اقدام کنید و برای وضعیت فعلی و آن دو قلم وسیله اظهارنامه ای به ایشان ارسال نمایید

الهه حسینی

الهه حسینی :

فراهم اوردن رفاه و اسباب منزل از وظايف زوج است و در صورت استنكاف زوجه تكليفي به تمكين ندارد

روح الله مشتاق زاده

جناب آقای روح الله مشتاق زاده :

میتونید سریعا تقاضای تامین دلیل دهید وسپس دادخواست نفقه مطرح کنید

مصطفی مستأجران

جناب آقای مصطفی مستأجران :

با سلام میتوانید در خصوص نفقه و وسایل منزل طرح دعوا کنید

ننا فرد

سرکار خانم ننا فرد :

جهت ترک منزل اظهارنامه ارسال نمایید دادخواست مطالبه نفقه و تهیه مسکن و اثاث البیت مطرح نمایید

مینا احمدی

مینا احمدی :

خیر مشکلی نیست
شما میتوانید دادخواست طلاق به دلیل بودن در عسر وحرج تقدیم کنید

محمد صفری

جناب آقای محمد صفری :

سلام
با توضیحات شما عدم تمکین از جانب ایشان قابل پیگیری نیست . برای اطمینان از طریق شورای حل اختلاف تامین دلیل نمایید .

الهه محمدی

سرکار خانم الهه محمدی :

باسلام واحترام
کاربر گرامی همانطور که زوجه ملزم به تمکین می باشد زوج نیز موظف به تمکین و حسن معاشرت با همسر دارد دادخواست الزام به تمکین بطرفیت ایشان مطرح نمایید و پس از صدور حکم می توانید با عنایت به شرایط ذکر شده دادخواست طلاق به جهت عسر و حرج ثبت نمایید.

علي صبحي

جناب آقای علي صبحي :

با سلام میتوانید برای ترک منزل مشترک ازش شکایت کنید

امین جلیلوند

جناب آقای امین جلیلوند :

وسایل جهیزیه متعلق به خانوم و وسایل مشترک بستگی به اینکه فاکتور به نام چه کسی است برای وی است