مشاوره حقوقی رایگان - آزاد کردن موتور سنگین مزایده ای

من دوتا موتور سنگین داشتم که ماموران کلانتری شهرمون حکم خانه وباغ همسایه رو داشتن اشتباهن امدن داخل خونه ما وقتی دوتا موتورا میبینن بعدازبحث درگیری پس از یک ساعت حکم تلفنی ازقاضی کشیک موتورها رو میبرن متاسفانه برگه های مزایده رو گم کردم پیداشون نمیکنم خواستم راهنماییم کنید

پاسخ ها :

عذرا نصرآبادی

سرکار خانم عذرا نصرآبادی :

بابت چی راهمنمایی شوید برگه مزایده را باید داشته باشید پیدایش کنید مجدد برید برگه مزایده بگیرید

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
از طریق مرجعی که دستور توقیف داده موضوع را پیگیری کنید

حسین شاپوری

جناب آقای حسین شاپوری :

سلام
نسبت به پیدا کردن برگه مزایده اقدام کنید و با در اختیار داشتن آنها به مرجع توقیف‌کننده موتورها جهت آزادسازی مراجعه بفرمائید.

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

با سلام
نیاز به توضیحات بیشتر در ‌مورد اسناد موتور میباشد

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود
پرسشگر ارجمند
به مرجع صادر کننده رجوع کنید

علی اصغر تاجیک

جناب آقای علی اصغر تاجیک:

جهت دریافت المثنی بر مزایده یا تایید خرید در مزایده به مرجعی که مزایده انجام شده و فروخته مراجعه نمایید .

فاطمه اسپرهم

سرکار خانم فاطمه اسپرهم :

سلام برید جایی ک مزایده برنده شدید درخواست نسخه دوم کنید

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود
پرسشگر ارجمند
متاسفانه باید مدارک محکمه پسند ارائه نمائید وگرنه مصادره خواهد شد