مشاوره حقوقی رایگان - گم شدن مدارک موتور کارت و کارت سبز

باسلام وقتتون بخیر. من موتورمو به دوستم دادم بنده خدا رفته جایی که موتورمو ازش می ببرند منم متاسفانه کارت موتور و کارت سبز رو توی اسباب کشی درگیری خانوادگی گم شد کپی ازشون دارم و سند کارخونه رفتم کلانتری گفتند باید اصلش باشد الان باید کجا برم چیکار کنم؟ ممنونم

پاسخ ها :

الهام پیشگر

سرکار خانم الهام پیشگر :

سلام از پلیس راهور و دادسرا پیگیر شوید

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

باسلام می توانیم به مرکز شماره گذاری یا پلیس راهور مراجعه نمایید

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

برای المثنی درخوایت دهید از پلیس به اضافه ده

علی کشاورز

جناب آقای علی کشاورز :

اول یک گواهی از دفتر پلیس بعلاوه ده بگیرید که این موتور مال شماست بعد درحواست کارت و سند المثنی بدهید به پلیس راهور همزمان با آن گواهی اعلام سرقت کنید

ننا فرد

سرکار خانم ننا فرد :

نسبت به المثنی اقدام کنید

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام
ابتدا اعلام مفقودی مدارک را
نمایید و سپس درخواست المثنی مدارک را نمایید

غلامرضا قربانی

جناب آقای غلامرضا قربانی :

آگهی مفقودی داده وظرف ده روز به مراجعه ذیصلاح مراجعه والمثنی دریافت نمایید

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

به مرکز شماره گذاری یا پلیس راهور مراجعه نمایید

حسین شاپوری

جناب آقای حسین شاپوری :

با سلام
با مراجعه به اداره راهنمایی و رانندگی نسبت به اخذ المثنی کارت های خود اقدام بفرمائید.
و السلام

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود به دایره آگاهی رجوع کنید تقاضای المثنی نمایید از طریق راهور اقدام نمایید