مشاوره حقوقی رایگان - وکالت

سلام بنده موتور سیکلتی خریداری کردم که صاحب قبلی موتور وسیله را با وکالت خریداری کرده و به من قولنامه ای فروخته
همسر صاحب اولیه که سند به نام ایشان هست طلاق گرفتن و الان حکم توقیف روی وسیله زدن
سوال. بنده که قولنامه ای وسیله را از فردی که وکالت داشته خریداری کردم میتوانم رفع توقیف کنم با قولنامه خودم
یا از کسی که خریدم که وکالت به نام اوست باید پیگیری کند

پاسخ ها :

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

باسلام باید مشخص شود که چه زمانی موتور توقیف شده است اگر بعد از قرارداد شما باشد بله می توانید اقدام نمایید

حسین شاپوری

جناب آقای حسین شاپوری :

سلام
در حال حاضر ، سند رسمی به نام شخصی است که همسر ایشان اقدام به توقیف کرده است . برای این که شما نسبت به رفع توقیف اقدام کنید لازم است که از طریق محکمه ، اثبات مالکیت را به منصه ظهور برسانید .

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
می توانید دادخواست اعتراض ثالث اجرایی بدهید.

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام
بله
شما باید دادخواست اعتراض ثالث
اجرایی را به طرفیت فروشنده و ایادی قبلی و شخصی که موتور را توقیف کرده است اقامه نمایید و ..

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود
پرسشگر ارجمند
باید اعتراض ثالث اجرایی نمایید

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

دادخواست اعتراض ثالث اجرایی را به طرفیت فروشنده و ایادی قبلی و شخصی که موتور را توقیف کرده است اقامه نمایید

علی اصغر تاجیک

جناب آقای علی اصغر تاجیک:

می بایست با مدارک مذکور به به مرجع توقیف کننده اعتراض ثالث نمایید ،تشخیص آن مرجع ملاک عمل می باشد

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

باید ا ایادی ماقیل دادخواست خود را ارائه دهید