مشاوره حقوقی رایگان - فرد محجور

سلام پدرم از سال 98تحت نظر دکتر روان و اعصاب هستن تقریبا یک سالو نیم پیش هم سکته مغزی شدیدی کردن وخلاصش اینکه مبتلا به آلزایمر شدید شدن که حتی گاهی اوقات فرزندان خودشون رو نمیشناسن ،برادر کوچکترم که یکی دو سال پیش یک تکه زمین ازشون گرفتن و از ما خواهر ها امضا گرفته بابت اون زمین البته دستی نوشته شده بعد از اون پدرم رو بردن دفتر خانه و وکالت گرفتن که خانه قدیمی که در لواسان هست بسازم یک طبقه خودش یک طبقه بده به پدرم ،دو طبقه خانه تبدیل به سه طبقه کامل و یک مینی در حقیقت چهار طبقه شده و الان هم میگه سند نمیزنم تا وقتی زنده این برای شما بعد از فوت به خودم میرسه ، ماشین پدرم رو بدون اطلاع بقیه فرزندان فروختن ، مادرم همراه پدرم بردن محضر سه دونگ خونه تهرانش رو بزنه به نام مادرم که نتونسته فعلا و جدیدا هم پدر رومیبره دادگستری که بتونه قیم پدرم بشن کارت حقوقش ،سیم کارت و گوشیش همه در اختیارش هست
سوال من اینه آیا قاضی بدون خواستن بقیه فرزندان میتونه ایشون رو قیم کنه
و آیا ما باتوجه به شرایط پدر میتونیم زمین و خونه ای که ساخته رو پس بگیریم

پاسخ ها :

فاطمه اسپرهم

سرکار خانم فاطمه اسپرهم :

سلام ابتدا حجر پدر را ثابت کنید بعد بقیه مراحل

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

با سلام
بله
شما میتوانید به واحد سرپرستی دادسرا مراجعه و پیگیری نمایید

حتما شکایت نمایید و نتیجه خواهید گرفت

حسین شاپوری

جناب آقای حسین شاپوری :

سلام
موضوع نیاز به بررسی بیشتر دارد تا بتوان پاسخ مناسب حقوقی ارائه شود‌.

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
با توجه به توضیحات ارائه شده مدارک و مستندات نیاز به بررسی است