از اساتید بزرگوار و کریم سپاس گزارم. اما دادستان و رییس دادگاه سعی بر برد برادرم دارند . دادستان دوباره برای پزشک قانونی نامه دادند و من تحویل پزشک قانونی دادم فرمود : من نظرم را دادم و پرونده را به استان میفرستم.( پزشک بعدها هم پدرم را بعنوان بیمار دیده است و از وضعیت حجر دارای اشتهار ایشان خبر دارد) . شکولییه نمودم پرونده نزدیک یکماه در کلانتری بوده اما مجددا دادسرا برای من ابلاغیه با عنوان دستور داده است.. بنظرم هدف وقت کشی برای ابطال یکساله نظر پزشک هست. مطلع نیستند پرونده به استان ارسال شده است.
سلام متاسفانه بدون صحبت و بررسی زوایای پرونده نمیشه نظر داد
راه حل وجود دارد
شکایت به دادستان شهر
با سلام از طریق دادگاه موضوع را پیگیری کنید
سلام این موضوع نیاز به بررسی موضوع و زوایای پنهان و آشکار آن دارد.
با سلام شما باید ابتدا دادخواست اثبات حجر پدر را مطرح نمایید تا حجر پدر و تاریخ حجر ایشان تعیین گردد و سپس اگر حکم قطعی حجر اثبات شد شما باید دادخواست بطلان معامله و ابطال انتقال سند رسمی به طرفیت انتقال گیرنده اقامه نمایید میتوانید تماس بگیرید
قابل بررسی است
نیاز به بررسی بیشتر و گفتگو متقابل دارد تا اظهارنظر دقیقی بتوان کرد
© تمام حقوق این وبسایت برای مالک آن محفوظ می باشد. حق چاپ و نشر مطالب این وبسایت به صورت الکترونیکی یا غیر الکترونیکی محفوظ می باشد.