مشاوره حقوقی رایگان - سوء استفاده از محجوریت پدر توسط برادر و انتقال اموال

سلام خسته نباشید. پدرم در حدود 74سال سن دارد مادرم یک سال پیش فوت کرده برادر کوچیک من با اینکه پدرم هوش وهواس درست حسابی نداره با دوز وکلک همه اموال پدرم را به نام خود وبچه هایش کرده منهم به منزل پدرم میرم که صحبت کنم فوری تماس میگیره کلانتری مامور بیادو به دروغ از من شکایت میکنه وبرای من مدرک جمع میکنه چه کار باید بکنم راهنمایی کنید در مورد هوش وهواس بدرم

پاسخ ها :

مجید حق شناس

جناب آقای مجید حق شناس :

تا زمانی که محجوریت پدرتان از طریق دادگاه اثبات نگردد شما هیچکاری نمیتوانید انجام دهید . پدرتان در سلامت کامل اموال را اختیارا انتقال داده است مگر اینکه شما محجوریت پدر را در زمان انتقال اسناد اثبات نمایید.

امین احمدی

جناب آقای امین احمدی :

بدوا با اخذ گواهی انحصار وراثت دادخواست تحریر ترکه دهید.

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
به سرپرستی دادسرا مراجعه کنید و درخواست بدهید برای پدرتون قیم مشخص بشه.
با اینکه دادخواست بدهید.
اگر حجر پدرتان ثابت بشه می توانید تمام معاملات را ابطال کنید.

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود ابتدا نسبت به اخذ گواهی انحصار وراثت اقدام نمایید سپس دادخواست تحریر ترکه و تقسیم مطرح بفرمائید

قدرت اله رحیمی

جناب آقای قدرت اله رحیمی :

درخواست تعیین قیم به واحد سرپرستی دادگاه خانواده بدهید تا پدرتان را به پزشکی قانونی معرفی نمایند

الهه محمدی

سرکار خانم الهه محمدی :

باسلام واحترام
کاربر گرامی درخواست صدورحکم حجر پدر را مطرح نمایید

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

شما باید جهت محوریت پدرتان در محاکم قضایی اقدام کنید اگر محوریت ایشان مشخص شود همه معاملات و انتقالات باطل هست

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

شما می توانید درخواست ابطال مدارک را یا اسناد را داشته باشید

زهرا صارمی

سرکار خانم زهرا صارمی:

سلام
راه های مختلفی متصور است می توانید تماس بگیرید

سعيد  بزرگي كازروني

جناب آقای سعيد بزرگي كازروني :

شما میتوانید برای پدرتان درخواست تعیین قیمت کنید

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

اگر حکم حجر پدرتان را بگیرید می توانید درخواست ابطال تمامی معاملات را دهید

فاطمه  زارع

سرکار خانم فاطمه زارع :

آیاپدرتان محجوراست ودراینخصوص پزشکی قانونی تایید کردده است؟ نیاز حتماازمشاوره تلفنی جهت ارایه راهکرد استفاده کنید

محمد صفری

جناب آقای محمد صفری :

سلام
ابتدا باید برای پدر درخواست صدور حکم محجوریت نمایید ، در صورت صادر شدن حکم محجوریت موضوع شما قابل رسیدگیست .

سیدحسین موسوی

سیدحسین موسوی :

سلام: میتونید دادخواست اثبات حجر بدهید و از زمانیکه حجر محجور از سوی محکمه صالحه تائید بشود میتونید معاملات در زمان محجوریت را باطل کنید.

منیره رحیمی

سرکار خانم منیره رحیمی :

باسلام
بهتر است اول در خصوص محجوریت پدرتان از طریق دادگاه اقدام نمایید

حميدرضا راعى

جناب آقای حميدرضا راعى :

رفت و آمد به خانه والدین جرم نیست بلکه صله رحم است و ثواب داره. و بهترین کار برای شما اینکه با توجه به کهولت سن وآلزایمر پدرتون درخواست محجوریت بدین

حمید نجفی

جناب آقای حمید نجفی :

باید محجوریت پدر اثبات شود و انتقالات انجام شده باطل گردد

امين  اميني زارع

جناب آقای امين اميني زارع :

باسلام و احترام
درخواست حكم حجر و معاينه پزشكي و به تبعيت آن ابطال اسناد اخير تنظيمي و نصب قيم قانوني تحت نظارت سرپرستي دادگستري نماييد

مینا احمدی

مینا احمدی :

عدم توانايي و عدم صلاحيت پدرتون رو در دادسراي امور سرپرستي اثبات كنيد

فرشته نوری

سرکار خانم فرشته نوری :

دادخواست دهید و حجر پدر را در زمان معامله اثبات کنید و بر اساس آن دادخواست برای ابطال معاملات انجام شده در زمان حجر پدر دهید.

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام
شما باید دادخواست اثبات حجر
را در مرجع قضایی اقامه نمایید و
و بعد از اثبات حجر و تعیین
تاریخ حجر ، معاملات باطل
خواهد بود

فريدون  طاهري

فريدون طاهري :

با سلام در صورتی که ثابت شود پدر شما در زمان انتقال چنین وضعی داشته معاملات باطل می باشد

ننا فرد

سرکار خانم ننا فرد :

نسبت به اخذ حکم محجوریت اقدام نمایید

صادق طلعتی دلیر

جناب آقای صادق طلعتی دلیر :

با سلام دادخواست اعلام محجوریت پدرتان را به دادگاه شهرتان ارائه دهید
دادگاه با ارجاع پدرتان به پزشکی قانونی تاریخ محجوریت ایشان را صادر میکند سپس اگر نقل و انتقال ها پس از تاریخ محجوریت باشد کلیه قولنامه و ... را میتوان به توسط دادگاه ابطال نمود

علی کشاورز

جناب آقای علی کشاورز :

باید دادخواست صدور حکم محجوریت پدر را از تاریخ چند سال قبل بدهید

حسین شاپوری

جناب آقای حسین شاپوری :

سلام
اقدام به حکم محجوریت پدر خود کنید تا معاملات ایشان باطل شود.