مشاوره حقوقی رایگان - حیله و تقلب در تقسیم ترکه

با سلام و عرض ادب و احترام خدمت وکلای محترم
در زمان حیات پدر ملکی به نام دامادش شده و تعدادی از وراث ملک را فروخته اند و بین خود تقسیم کرده اند . پاسخ اکثر وکلای محترم یکسان بوده و فرمودند پدر در زمان حیات میتواند اموال خود را به هرکس که بخواهد انتقال دهد . حیله و تقلبی که بکار برده اند و با تبانی یکدیگر ملک را فروخته اند و به برخی تقسیم نکرده اند دادگاه ورود پیدا نمی کند ؟ پدر را برده اند دفتر اسناد رسمی و در سن 87 سالگی بوده که به نام دامادش کرده اند. در گواهی فوت پدر نوشته شده بعلت بیماری سیستم عصبی فوت شده است

پاسخ ها :

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

نیاز ب بررسی بیشتر و گفتگو متقابل دارد تا اظهارنظر دقیقی بتوان کرد

فرشته نوری

سرکار خانم فرشته نوری :

یاید حجر پدر را اثبات کنیدتا ابطال معامله را به عنوان وارث بتوانید بگیرید.

زهرا صارمی

سرکار خانم زهرا صارمی:

سلام
می توانید با توجه به مدارک پزشکی وی و داروهایی که مصرف می کرده دادخواست مبنی بر احرازحجر پدرتان را بخواهید تا توسط پزشکی قانونی بررسی گردد

منیره رحیمی

سرکار خانم منیره رحیمی :

باسلام
اول باید محجور بودن پدرتان را ثابت کنید

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود اظهارنظر دقیق مستلزم بررسی جمیع مستندات است و گفتگوی طرفینی را می‌طلبد

مصطفی مستأجران

جناب آقای مصطفی مستأجران :

با سلام در صورتیکه حجر ثابت شود قابل ابطال است

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
اگر از نظر شما پدرتان محجور بوده باید با مدارک پزشکی محجور بودن وی را در زمان معامله ثابت کنید در صورت اثبات حجر در زمان معامله می توانید از تاریخ حجر تمام معاملات را ابطال کنید.

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

سلام و ادب و احترام در خصوص سوال شما عرض کنم، جهت اظهارنظر بهتر ، بررسی کامل موضوع و مستندات ضروری است