مشاوره حقوقی رایگان - پلیس امنیت اخلاقی

من و دوست دخترم دیروز داخل محوطه مجتمع ... پیش هم بودیم و دستمون تو دست هم بود که ناگهان دونفر با لباس شخصی اومدن و مارو بردن سمت دکه پلیس و گفتند که فیلمتون هست که داشتی لمسش میکردی و یجایی تهدید به ضرب و شتم کرد و گفت که حکمت بازداشته و به بابات بگو سند بیاره و الان فتا میاد گوشیتو میگرده و جلو خودم مجبورم کرد گالری گوشیمو باز کنم و اکثر عکسا و فیلمامو پاک کنم و تو برگه تعهد نوشته بود تماس جنسی و تجاوز به عنف آیا چنین چیزی طبق قانونه؟ و امکانش هست که دردسر بشه؟

پاسخ ها :

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

خیر تجاوز به عنف مصداق ندارد. اظهارنظر در مورد نوع اتهام نیازمند بررسی بیشتر و گفتگو متقابل است

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

با سلام
بله
اگر از پلیس امنیت اخلاقی بوده اند ممکن است مشکل ایجاد شود

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود
پرسشگر ارجمند
امکان بروز مشکل وجود دارد