مشاوره حقوقی رایگان - گشت ارشاد

سلام خسته نباشید من امروز با یه آقایی که دوستم بودن بیرون بودیم و با فاصله از هم راه می‌رفتیم و اما متاسفانه جلوی من رو گرفتن و به مانتوی من گیر دادن و ازم تعهد گرفتن و کد ملی و عکس و.. البته اینم بگم اولین بار بود که این اتفاق میوفته آیا در آینده مشکلی برام پیش نمیاره !!و جز سابقه ثبت میشه؟

پاسخ ها :

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود خیر جای نگرانی نیست برای شما وفق آن‌چه در سوال آمده است