مشاوره حقوقی رایگان - اسکن تصویر به دلیل کوتاهی مانتو

سلام، من پالتوم خیلی کوتاه نبود و تنگ هم نبود. ولی یه جا وایستادم تا دوستم بیاد حواسم نبود دقیقا کنار انتظامات جلو مترو هست. و مشکلی هم تو پوششم نبود. یه خانوم بیکار اومد و گیرداد که مانتوت کوتاهه گفت بیا کدملیتو بده اگر اولین بارته مشکلی نیست ولی ازم عکس اسکن هم گرفتن و کدملیمو گرفتن. چرا اسکن کردن؟ من خیلی نگرانم دانشجوی دکترا هم هستم میترسم برای موقعیتم. ایا مشکلی برام ایجا میکنه؟ایا اسکن تصویرم ثبت میکنن؟ و ایا این تذکر ها اگر تکرار نشه حذف میشه؟ ممنون.

پاسخ ها :

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

سلام مشکلی ایجاد نمی شود در صورت نیاز تماس بگیرید

محمدمهدی فرهادیان طهرانی

جناب آقای محمدمهدی فرهادیان طهرانی :

خیر نترسید مشکلی ایجاد نمیشه افراد مریض همه جا هستند و فقط خواستند شمارا بترسانند

تهمینه عزیزی

سرکار خانم تهمینه عزیزی :

با سلام
عکسبرداری و اثر انگشت مخالف با حقوق اولیه افراد است و نباید اجازه این عمل را میدادید. اما نگران نباشید تاثیری نخواهد داشت مگر انکه در ادارت و سازمان های دارای حساسیت استخدام شوید ک تحقیقات عقیدتی در پروسه استخدامی دارند.

ننا فرد

سرکار خانم ننا فرد :

نگران نباشید مشکلی نخواهد داشت

محمدمهدی ترحمی

جناب آقای محمدمهدی ترحمی:

با سلام و احترام به لحاظ قانونی مشکلی ندارد

آنیا علویان امیری

سرکار خانم آنیا علویان امیری:

با سلام و احترام. نگران نباشید در صورت عدم تکرار مشکلی برایتان پیش نخواهد آمد.

مهدي  داودي

مهدي داودي :

در این حد مشکلی ایجاد نمی شود

اكرم  يگانه فر

اكرم يگانه فر :

تعهد در گشت ارشاد در سامانه پلیس امنیت اخلاقی می ماند وسو پیشینه محسوب نمی شود وقابل استعلام هم نیست

عذرا نصرآبادی

سرکار خانم عذرا نصرآبادی :

معمولا تعهد می گیرند وبرای بار اول مشکلی نیست....